![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Naravno, samo sam rekao ako žele odugovlačiti sa vjenčanjem da mogu ležerno jer broj je safe i prije nove godine i poslije nove godine...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ljudi ja bukvalno dan/noc citam ovaj forum (FB i ostale drustvene mreze vise ne otvaram) ![]() Pripremamo se za popunjavanje DS-a ( u sustini sto pre to bolje po meni) i naisao sam na problem....pasos mi istice u januaru 2021 u kom sam imao USA vizu na 3 godine (C1D, radio sam na brodu) i sad savet, da li da izvadim novi a ovaj sa cuvam zbog vize? I video sam tutorijal na yt oko popunjavanja DS, posto sam radio na brodu ulazio sam vise puta u vise gradova u Americi, da li sve gradove treba da navedem? Hvala svima a ostalim dobitnicima cestitam ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ja sam misleo da se to tipa ceka do Septembra da se zna dal je neko izvucen ili ne, kada ono ispade koga izvuku sada i to je to. Sada ko izgura od nasih koga su izvukli do kraja neka im je sa srecom |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sto se tice ovog dijela za gradove u Americi - DS-260 se treba popuniti kako oni kazu to the best of your knowledge. Dakle najpreciznije i najtacnije u domenu onoga koliko znas i sjecas se. Ako i omasis neki datum, siguran sam da to nece biti toliki problem. Preporucio bih da dobro pretrazite internet vezano za situaciju sa tvojom zenom i da vidite da li postoji ikakav nacin da stvari sredite preko njenog slucaja. I dodatno, sem ako vam finansije nisu problem, ja bih u svakom slucaju pokusao i sa njenim i sa tvojim brojem. Imate pravo na to, a ako se sve sredi preko supruginog slucaja, onda ti tvoj mozes da napustis bez ikakvih troskova. Srecno!
DV2019 - Has not been selected ![]() DV2020 - SELECTED ![]() CN: 2020EU00046XXX DS-260: 15. Nov 2019. Poslata dokumenta: 15. Nov 2019. Prebacio se na AOS: 25. Apr 2020. Ostatak AOS procedure: http://www.zelenalutrija.com/forum/s...4&postcount=29 |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala marko1995 😊
Gledam da uklopim datum diplomiranja i vencanje sa datumom polaska - ali naravno nije presudno, kao i sve ostalo Snacicemo se vec 😊 Sve ostale uslove ispunjavamo, i stvarno vec planiram narednu godinu. Ostaje mi debelo prelistavanje sajta, i naravno komunikacija sa vama. Nadam se da Tramp nece zeznuti nesto.. ja sam bila pozitivno sokirana kada sam videla da sam izabrana, i jos ne mogu da se saberem 😂 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pravila Lutrije su jasna: Nosilac mora da ima zavrsenih 12 godina skole odjednom, i to redovno. Tvoj broj je visok i pitanje je da li ces stici na red, posto je generacija 2018 veoma lose prosla. Nece bolje proci ni generacija 2020. Veoma je nezahvalno preporuciti bilo sta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tako sam uradio i sa obavestenjem: You have been selected... Jer, kad se tako nesto radi, a narocito kada se dobije na ovoj lutriji, onda se nista ne prepusta slucaju. Uostalom, to je kao i dobitak na pravoj lutriji. Nije sedmica, pre bi se moglo reci 6+1, ali je dobitak velik k'o kuca, a promena... neopisiva.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |