ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 08.06.2020, 21:42
uran's Avatar
uran uran je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 21.04.2018
US lokacija: Northwest Pacific
YU lokacija: Tel Aviv, Israel
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik marko1995 Prikaz poruke
Prije svega veliko ČESTITAM!!!
Što se tiče case numbera - ne može bolje!

Sa tvojim case numberom možeš ležerno odugovlačiti i do poslije nove godine.
Lijepo zakažite vjenčanje i sve polako, redom...
Rok za odlazak je 6mj od ljekarskog (štimas ljekarsko 7 dana prije intervjua tako da, faktički, 6mj je cca rok od intervjua).

Nemate šta da brinete, ako ispunjavate uslove lutrije i imate srednju školu ostalo je mačiji kašalj.
I vama savjetujem da proguglate sajt Brit Simona i da se edukujete prije ulaska u sami proces.
Sve najbolje i srećno!!!
broj je 24xx, dakle oko 2400 doci ce pre NG na red
Staro 08.06.2020, 21:54
marko1995 marko1995 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 18.10.2017
US lokacija: Chicago
YU lokacija: BiH
Thumbs up

Citat:
Prvobitno poslao korisnik uran Prikaz poruke
broj je 24xx, dakle oko 2400 doci ce pre NG na red
Naravno, samo sam rekao ako žele odugovlačiti sa vjenčanjem da mogu ležerno jer broj je safe i prije nove godine i poslije nove godine...
DS-260: 20-Mar-2020
Poslani dokumenti: 21-Mar-2020
Reply With Quote
Staro 08.06.2020, 22:46
GiM GiM je offline
Drug član

Datum prijave: 07.06.2020
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik neus Prikaz poruke
Druze, sacekaj sa padanjem u depresiju jos koji mjesec da izbace koliki je broj izvucenih.
Evo, ja sam u generaciji 2020 sa 46XXX brojem za Evropu, i current sam. I opet mi nista nije sigurno jer je mnogo stvari van moje kontrole. Svoje sam odradio i sad cekam.
Dakle, mnogo je faktora u igri i nemoj odma u ocajavanje dok se ne bude saznalo vise stvari. Sama cinjenica da ste OBOJE izvuceni u igri u kojoj neki po 10+ godina igraju i ne budu NIKAD izvuceni treba da vam bude dovoljno ohrabrbujuci faktor
Hvala na ohrabrenju i nadam se da ces uspeti do kraja.
Ljudi ja bukvalno dan/noc citam ovaj forum (FB i ostale drustvene mreze vise ne otvaram)
Pripremamo se za popunjavanje DS-a ( u sustini sto pre to bolje po meni) i naisao sam na problem....pasos mi istice u januaru 2021 u kom sam imao USA vizu na 3 godine (C1D, radio sam na brodu) i sad savet, da li da izvadim novi a ovaj sa cuvam zbog vize?
I video sam tutorijal na yt oko popunjavanja DS, posto sam radio na brodu ulazio sam vise puta u vise gradova u Americi, da li sve gradove treba da navedem?
Hvala svima a ostalim dobitnicima cestitam
Reply With Quote
Staro 09.06.2020, 00:09
Angeles Angeles je offline
Član

Datum prijave: 08.10.2019
US lokacija: Los Angeles
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Master Yoda Prikaz poruke
Tako je, unesi samo prezime, onako kako si uneo/la pri apliciranju prosle godine, znaci bez nasih slova čćš itd.
Mislim da je nebitno dal pises sva velika slova npr. JOVANOVIC ili Jovanovic.
Ja sam probao obe kombinacije i izbacuje uvek isto HAS NOT BEEN SELECTED
E tek sada uhvatio da si odg na ovo moje pitanje, nista pokusao sam sam prezimenom al nista novembar nas ceka ponovo
Ja sam misleo da se to tipa ceka do Septembra da se zna dal je neko izvucen ili ne, kada ono ispade koga izvuku sada i to je to.
Sada ko izgura od nasih koga su izvukli do kraja neka im je sa srecom
Reply With Quote
Staro 09.06.2020, 00:20
neus neus je offline
Stari vuk

Datum prijave: 26.02.2019
US lokacija: NYC/NJ
YU lokacija: Crna Gora
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik GiM Prikaz poruke
Hvala na ohrabrenju i nadam se da ces uspeti do kraja.
Ljudi ja bukvalno dan/noc citam ovaj forum (FB i ostale drustvene mreze vise ne otvaram)
Pripremamo se za popunjavanje DS-a ( u sustini sto pre to bolje po meni) i naisao sam na problem....pasos mi istice u januaru 2021 u kom sam imao USA vizu na 3 godine (C1D, radio sam na brodu) i sad savet, da li da izvadim novi a ovaj sa cuvam zbog vize?
I video sam tutorijal na yt oko popunjavanja DS, posto sam radio na brodu ulazio sam vise puta u vise gradova u Americi, da li sve gradove treba da navedem?
Hvala svima a ostalim dobitnicima cestitam
Nisam najsigurniji za ovaj dio sa pasosem - primarno zbog toga sto je isti koristen za prijavu. U slucaju tvoje supruge to nije problematicno, ali u ovom tvom case-u, nisam siguran kako funkcionise. Mislim da bi bilo OK da se ispuni DS-260 sa novim pasosem a stari ponese na intervju kao dokaz.
Sto se tice ovog dijela za gradove u Americi - DS-260 se treba popuniti kako oni kazu to the best of your knowledge. Dakle najpreciznije i najtacnije u domenu onoga koliko znas i sjecas se. Ako i omasis neki datum, siguran sam da to nece biti toliki problem.
Preporucio bih da dobro pretrazite internet vezano za situaciju sa tvojom zenom i da vidite da li postoji ikakav nacin da stvari sredite preko njenog slucaja. I dodatno, sem ako vam finansije nisu problem, ja bih u svakom slucaju pokusao i sa njenim i sa tvojim brojem. Imate pravo na to, a ako se sve sredi preko supruginog slucaja, onda ti tvoj mozes da napustis bez ikakvih troskova.
Srecno!
DS-260: 15. Nov 2019.
Poslata dokumenta: 15. Nov 2019.
Prebacio se na AOS: 25. Apr 2020.
Ostatak AOS procedure: http://www.zelenalutrija.com/forum/s...4&postcount=29
Reply With Quote
Staro 09.06.2020, 00:56
smsm smsm je offline
Član

Datum prijave: 07.06.2020
Nepromenjeno

Hvala marko1995 😊
Gledam da uklopim datum diplomiranja i vencanje sa datumom polaska - ali naravno nije presudno, kao i sve ostalo
Snacicemo se vec 😊
Sve ostale uslove ispunjavamo, i stvarno vec planiram narednu godinu. Ostaje mi debelo prelistavanje sajta, i naravno komunikacija sa vama. Nadam se da Tramp nece zeznuti nesto.. ja sam bila pozitivno sokirana kada sam videla da sam izabrana, i jos ne mogu da se saberem 😂
Reply With Quote
Staro 09.06.2020, 02:00
Svenson's Avatar
Svenson Svenson je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 05.05.2017
US lokacija: Houston, TX
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik GiM Prikaz poruke
Hvala svima na odgovorima.

Case number sam napisao u jednom od postova, njen je 8xxx a moj 32xxx ( ubacicu kao i svi uskoro, nisam stigao).
Sto se skole tice, zavrsila je trogodisnju 11godina (8+3, zeleznicki saobracaj) pa je vandredno zavrsila jos jednu cetvorogodisnju (tehnicar drumskog saobracaja) ali vandredno dakle nije 12 godina odjednom.
Da li je deficitarno ne znam jer sad radi neki totalno drugi posao kao operater CNC masina.
Sto se novca tice, to nije problem i da izgubilo 1k-1,5k USD.
Decu nemamo.
Dakle klimavo mi deluje sve ali naravno ne gubimo nadu ☺️.
Ko zna da radi na CNC masinama, moze da nadje veoma dobar posao.
Pravila Lutrije su jasna: Nosilac mora da ima zavrsenih 12 godina skole odjednom, i to redovno.
Tvoj broj je visok i pitanje je da li ces stici na red, posto je generacija 2018 veoma lose prosla. Nece bolje proci ni generacija 2020.
Veoma je nezahvalno preporuciti bilo sta.
Staro 09.06.2020, 02:08
uran's Avatar
uran uran je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 21.04.2018
US lokacija: Northwest Pacific
YU lokacija: Tel Aviv, Israel
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Svenson Prikaz poruke
Ko zna da radi na CNC masinama, moze da nadje veoma dobar posao.
Pravila Lutrije su jasna: Nosilac mora da ima zavrsenih 12 godina skole odjednom, i to redovno.
Tvoj broj je visok i pitanje je da li ces stici na red, posto je generacija 2018 veoma lose prosla. Nece bolje proci ni generacija 2020.
Veoma je nezahvalno preporuciti bilo sta.
da li cinjenica da neko ima BSc moze da nadoknadi to sto nije zavrsio redovno 12 godina do mature ?
Staro 09.06.2020, 02:15
Svenson's Avatar
Pravi "Amer"

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Master Yoda Prikaz poruke
Istina, ovo mi je prva godina, ali sam se zaista nacitao na forumu saveta tipa "Obavezno zapamti broj, sacuvaj ga na 5 razlicitih lokacija, ako ti crkne racunar, ako izgubis broj ugasio si ga"
Ovo jeste zaista veliko olaksanje
Eh, cuvao broj na racunaru kod kuce, na poslu, snimio na CD, odstampao i drzao u fioci...

Tako sam uradio i sa obavestenjem: You have been selected...

Jer, kad se tako nesto radi, a narocito kada se dobije na ovoj lutriji, onda se nista ne prepusta slucaju. Uostalom, to je kao i dobitak na pravoj lutriji. Nije sedmica, pre bi se moglo reci 6+1, ali je dobitak velik k'o kuca, a promena... neopisiva.
Staro 09.06.2020, 02:19
Svenson's Avatar
Pravi "Amer"

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik uran Prikaz poruke
da li cinjenica da neko ima BSc moze da nadoknadi to sto nije zavrsio redovno 12 godina do mature ?
Mislim da on ima siguran prolaz, ali se bojim zbog velikog broja. Uostalom, ja sam generacija 2018. Medju poslednjima sam dobio vizu. Nije mi bilo svejedno kada sam video da je ostao jos jedan VB, a da nisam stigao na red za intervju u avgustu
Odgovori

Pravila pisanja