![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
DV2019 - Has not been selected ![]() DV2020 - SELECTED ![]() CN: 2020EU00046XXX DS-260: 15. Nov 2019. Poslata dokumenta: 15. Nov 2019. Prebacio se na AOS: 25. Apr 2020. Ostatak AOS procedure: http://www.zelenalutrija.com/forum/s...4&postcount=29 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Meni samo i dalje nije jasno sto to nigde konkretno ne pise, a u stranu to da mi nema logike ![]() Znaci izvuku preko 100 hiljada jer racunaju da ce pola otpasti, a onda u to uracunaju derivatives ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. mnoge najbitnije teme su prezvakane vec dosta puta i itekako se mislilo da informacije budu relevantne i proverene jer su ih uglavnom iznosili ljudi koji su vec prosli popunu DS260, intervju, pozeleneli, zatim se uspesno zapljunuli u Americi. I to je i najbitnije za aspirante. kako pravilno popuniti DS260 i kako uspesno proci intervju. 2. ti si se uhvatila informacije koja nije relevantna jer kandidat ni na koji nacin ne moze da utice da li ce i kada biti pozvan i STO JE NAJGORE proglasila si da smo svi mi u krivu iako se sad pokazalo da zapravo ti gresis. 3. posto si ti ubedjena da si u pravu ti sad mislis da mi svi gresimo oko dosezanja kvote pa onda na osnovu pogresne pretpostavke iznosis zakljucak da i oko ostalih stvari gresimo HEEEELLLLOOOOO ?! ![]() i sad si ti tu da nam das relevantne informacije. LOL ! Pa prvu koju si dala je vec pogresna iako opet ponavljam nije mnogo relevantna. Za onog ko je pozeleneo nebitno je koliko viza dele, a ko je izvisio ne vredi mu makar delili i 500000 viza. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Najverovatnije da ima veze sa onim agencijama sto su "prodavale" dobitak na zelenoj karti. Ako je sve istina, potrebno im je bilo samo da znaju necije ime, prezime, datum rodjenja i da imaju neku sliku koja ce da prodje check. Oni su prijavljivali ljude i ako budu izvuceni, nudili po prilicno paprenim cenama case number koji je zaista i postojao sa tim podacima. Razumem da neko izgubi broj, nije vise medju nama, svasta mu se desi, shvati da i nema kvalifikacije a nece uspeti da slaze, ali da ni ne posalje DS260 i pokusa da dodje do sto sredstava, sto plana odlaska, je stvarno previse. Bas bi bilo zanimljivo videti koliko se procentualno nije javilo dobitnika od momenta kada se upisivao i broj pasosa pri prijavi. Nesto sam grubo racunao DV-2019 i ispada jos vise - oko 70% se nije javilo (69625 od 98530). Last edited by slucajni_prolaznik; 13.06.2020 at 05:06. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Na kraju oni takve slucajeve ne mogu da naplate mnogo, pa ih advokatske kancelarije sa reputacijom i ne uzimaju. Dok naravno ima i onih koji prihvataju sve i svasta ne bi li naplatili, takvi cesto ne znaju bas mnogo. U principu svi oni hoce jedno-pare, samo neki imaju moral dok druge iskreno bas briga da li ce nekom uporpastiti slucaj ili zivot...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Ja sam se uhvatila za ono sto me interesuje, jer sam kroz ostale delove procesa uspesno prosla ![]() ![]() To sto smo ustanovili da nesto ima logike i da je smisleno, svakako ne objasnjava da nigde ne nadjosmo zvanicnu informaciju oko dodeljivanja viza. Mada evo ima ljudi koji su se potrudili da bar razjasne, za razliku od onih koji se u prazno raspravljaju ![]() ![]() Ali evo ako je tebi lakse, pobedio si me ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ako je u pitanju 2017. vrlo je moguce da je to posledica izbora 2016. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sto se tice burazera broj mu je inace visok. Ako se od ponedeljak produzi zastoj sa izdavanjem viza na jos 60 dana, to znaci da je prvo otvaranje moguce tek 15.avg. A neki su na forumu vec pisali da Trump ne namerava da otkoci izdavanje viza dokle god bude mogao i to ce mu biti jedna od platformi za reizbor. ![]() Dakle, ovaj, izdavanje DV viza je gotovo za 2021...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
jos kako moze da stopira, zapravo vec i jeste stopirano !
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |