![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2022 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Napiši svoje ime, nema veze ko je vlasnik stana, bitno je na koga je pošta adresirana. To je totalno nebitno svakako. Pa i kad ti stiže neka pošiljka upišeš svoje podatke, ipak ti tu živiš, to je tvoja adresa prebivališta.
|
|||
|
|||
![]()
Hehe jel zna ko odgovor? Zivim u Njemackoj 2 godine dal ds prijavim ovu adresu trenutnu il svoju u Bosni hvala
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Upišeš adresu na kojoj si trenutno prijavljen tj. na koju možeš dobiti neku poštu u slučaju da imaju potrebu da ti šalju nešto poštom. Zašto navoditi BH adresu ako trenutno nisi na toj adresi tj. nećeš moći primiti poštu... Stare adrese gdje si živio ćeš popunjavati jednog lijepog dana u DS-260 ako te izvuku. Dole imaš i polje gdje te pita u kojoj državi trenutno živiš, staviš Njemačku ako u njoj živiš... Jednostavno popunjavaš sve bez puno razmišljanja, logički, jer ne možeš pogriješiti pitanja su sasvim jasna...
|
||||
|
||||
![]()
Dvije prijave i ove godine. Nova tura, nova avantura, novo kolo, nova sreća, kud svi Turci tu i mali mujo, ajde bre očeši me srećo!
![]()
DV 2012 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2013 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2014 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2015 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2016 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2017 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2018 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2019 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2020 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2021 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2022 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2023 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2024 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2025 x2 HAS NOT BEEN SELECTED DV 2026 x2 HAS NOT BEEN SELECTED |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga ekipo, odavno sam registrovan na ovaj forum ali nisam pisao ništa do sada iz čistog razloga što sam našao sve što me zanimalo.
Prvi put sam učestvovao u ovoj lutriji baš baš davno, mislim da je bila 2008 godina ili slično, i od tada nisam više sve do prije dvije godine kad sam se aktivirao ponovo. Oba puta sam poslao i ženinu i moju prijavu ali nismo bili izvučeni. Ovog puta sam riješio i da napišem svoj prvi post na ovom forumu pa možda sebi promijenim malo sreću ![]() Danas poslate obije prijave ponovo pa ko zna, možda se nešto promijeni ![]() Živjeli i srećno svima koji igraju! |
|
|||
|
|||
![]()
шта се ставља као провинција? окрузи, или покрајина? рецимо: јужнобачки округ, или само војводина?
|
|
|||
|
|||
![]()
Koje uslove kod fotografije moram ispuniti, pix, format, koliko da zauzima...? Posto gledam po internetu naisao sam na razlicite specifikacije pa ako moze ko da pojasni? Hvala
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://play.google.com/store/apps/d..._lottery_photo |
|
|||
|
|||
![]()
Dobar dan, juče sam pokušala da se prijavim za zelenu kartu. Do sada se nisam nikad prjavljivala. Kad udjem u aplikaciju potpunim prvu stranu onda odem na continue popunim drugu stranu upisem ime supruga i dece i na kraju kad kliknem na continue da predjem na sledeću stranu neće da se učita stranica. Pokušavala sam više puta sa razlicitih pretraživača i uvek isto piše.
|
![]() |
|
|
![]() |