![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2022 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav, da li neko zna da li formu koju popunjavamo, da li koristimo slova č,ć,š ili bez pisemo engleskim alfabetom?
Na primer kad popunjavamo ime, prezime adresu i slicno... a posebno me zanima za deo "passport information" "name on passport" jer meni tu prezime pise sa ć druga stvar da li adresu pisete u americkom formatu npr 15 Vuka Karadzica I sta popunjavate za deo "District/County/Province/State" ? Unapred hvala |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav drugari!
Malopre sam se prijavio za lutriju i tek na kraju ![]() Koliko sam uspeo da nadjem za sliku: Photo made by camera or phone - if you take a new digital image, it must meet the following specifications: - Image File Format: The image must be in the Joint Photographic Experts Group (JPEG) format. - Image File Size: The maximum image file size is 240 kilobytes (240 KB). - Image Resolution Minimum acceptable dimensions are 600 pixels (width) x 600 and Dimensions: pixels (height). - Image pixel dimensions must be in a square aspect ratio (meaning the height must be equal to the width). - Image Color Depth: Image must be in color (24 bits per pixel). 24-bit black and white or 8-bit images will not be accepted. Ako neko zna, bilo bi lepo da me dopuni (i ohrabri). Puno srece svima koji su se prijavili ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tacno mi se slosi kad procitam da neko nije izvucen iz 10og, 15og ili 17og puta kao ti, a neko bude izvucen iz prve a cak ne zna dal da ide. Bilo je dosta slucajeva. Igraju iz zezanja ili ih prijavila komsinica
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav svima,
![]() Ove godine se drugi put prijavljujem, posle duze vremena... Hoping for the best! Srecno svima nama iz ove generacije! 🤞 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hvala Vam puno. |
|
|||
|
|||
![]()
Znaci prvo pisem Adresu pa broj ako sam lepo razumeo? Na primer Bulevar Kralja Aleksandra 20 a ne 20 Bulevar kralja aleksandra?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pišeš adresu onako kakva je u Srbiji i kakva je na tvojim računima/pošti. Skroz nebitna stvar.
|
![]() |