![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2022 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Koga smori i ko ne želi više da igra/učestvuje u lutriji ili na neki drugi način pokuša otići u SAD taj treba da prestane sa posjetama ovome forumu. Nije lijepo obeshrabrivati ljude koji žele da igraju lutriju ili pokušaju imigrirati na neki drugi način. Ako pojedinac nema sreće u lutriji ne mora značiti da neko od novih/starih članova neće imati. Mišljenja sam da postoje i slični forumi o imigraciji u neke zemlje EU stoga nastavite postove nevezane za SAD na tim forumima. ![]() ![]() ![]() Na ovaj forum niko nije došao da bi imigrirao u neku drugu zemlju EU već isključivo radi imigracije u SAD.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nije lepo obeshrabrivati ljude, ali nije lepo ni biti nerealan i pricati im bajke. Svi smo mi odrasli i necemo donositi zivotne odluke na konto foruma. Ima ljudi koji zaista imaju pogresnu percepciju o tome sta je Amerika, pa je zgodno kad cuju iskustva drugih, mada u tom slucaju bih napomenula da su nam svima iskustva razlicita i da svi imamo razlicita ocekivanja. Ima i onih koji su dobili na lutriji, dosli u SAD pa se vratili nazad. Mnogi imaju nerealna ocekivanja kad je u pitanju Amerika, pa nije lose da se informisu ovde jer mozda im pomogne da krenu nekim drugim putem. U svakom slucaju Amerika nije Holywood kao sto mnogi misle, i to treba znati, ako se pruzi sansa za dolazak svakako je treba iskoristiti, a ako postoji alternativa treba se dobro raspitati pa razmisliti sta kome odgovara. Forum je izvor informacija i iskustava za sve one kojima je to potrebno ![]() Danijela
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mailing adresa nije adresa na kojoj zivis vec adresa gde zelis da primas postu.Ja zivim privatno u iznajmljenom stanu sa devojkom, a mailing adresa je adresa gde zive moji roditelji koja mi je ujedno i adresa u licnoj karti. od ovog trenutka pa do trenutka kada bi oni trebalo da ti eventualno(ako budes izbucen/a) posalju tradicionalnu postu na tu navedenu mailing adresu, mozes promeniti 10 adresa tako da je preporuka za sve koji su u situaciji kao ja da mailing adresa bude tamo gde im je prijava licne karte...naravno, ko ima svoj stan, to je druga prica. Ali svakako mailing adr. nije i obavezno mesto gde zivis
Dv 2020 x 2 prečka! Dv 2021 x 2 stativa! Dv 2022 x 2 promašaj! Dv 2023 x 2 preko gola Dv 2024 x 2 golman skida zicer Dv 2025 x 2 ... Last edited by Lazar90; 03.11.2020 at 11:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Evo i ja da se upišem u red prijavljenih. Medno svima!
Untill May...
DV 2019 - 2 prijave (has not been selected) DV 2020 - 2 prijave (has not been selected) DV 2021 - 1 prijava (has not been selected) DV 2022 - 1 prijava (has not been selected) DV 2023 - 1 prijava (has not been selected) DV 2024 - 1 prijava (has not been selected) |
|
|||
|
|||
![]()
Ne bih da budem nekulturan al druze koga briga sto si ti u nemackoj i sto je tvoje zivotno pitanje nesigurno. I ja sam provodio zivot po nemackoj i evropi ,vucao se i smucao pa to ne pominjem. Apliciraj za vizu, cekaj dok ne dobijes i cuti,kad dobijes pali tamo i to je to. Citava filozofija
|
|
|||
|
|||
![]()
Poštovanje
Da vam javim svoje iskustvo Upravo se prijavim uspešno na dv prvi put. 2017 te sam.se prijavljivala preko.agenta ne sećam se dali sam platila 2000 ili 2500 Princip je jako jednostavan i da zahvalim svim članovima i uputstvu ovde jer sam detaljno ispitala pre mesec dana tako da mi je bilo puno lakše Dva dana mi pada stranica gubi se net i.nikako.slika pokazuje grešku koju sam uradila kod fotografa koji je znao rezoluciju i veličinu za visu A opet je pogrešio. Na kraju proverim ovde ono 535x535 piskela A naglasila sa mu da mora biti bar 600 px na šta je rekao da sve zna. Na kraju pozovem radnju,nadju me u malu žena prepravi odmah rezoluciju i pošalje mi i slika se učita. Inače slika.za dete je odgovarala ali.moja je bila niza. Eto mog iskustva Puno sreće svima bili ste mi.od velike pomoći Pozdrav Sandra |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Pozdrav Danijela
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Danijela