![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2022 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Reci te mi, kolko e zaista bitna adresa koja se unosi u aplikaciju? Da li mora da ima veze sa adresom u pasošu? Hvala svima.
|
||||
|
||||
![]()
Drugari da li ima još neko problem da popuni formulare i da se prijavi...? Pokušavam već tri dana bezuspešno u različitim delovima dana i noći da se prijavim i nikako ne uspevam. Popunim prvu i drugu stranu i kada pokušam treću da otvorim izađe mi da je došlo do greške prilikom povezivanja sa zvaničnom stranicom. Pokušao sam i preko više pretraživača i opet ništa
![]() ![]() ![]()
DV-2015, HAS NOT BEEN SELECTED DV-2016, HAS NOT BEEN SELECTED DV-2017, HAS NOT BEEN SELECTED DV-2018, HAS NOT BEEN SELECTED DV-2019, HAS NOT BEEN SELECTED DV-2020, HAS NOT BEEN SELECTED DV - 2021 ? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Opet ako pitas za adresu u aplikaciji na koju treba da primas fizicku postu, to nije vazno, moze biti nesto drugo navedeno. Verovatno nije toliko vazno jer nije doslo do promene licnih podataka lica: "promena licnih podatka podrazumeva promenu imena ili prezimena, licnog identif. broja, spola, eventualne korekcije datuma i mesta rođenja." Tako da ne bi trebalo da predstavlja prevelik problem.
2023. May SELECTED ![]() ![]() more than xx entries-not selected ![]() Last edited by svetlana33; 10.11.2020 at 16:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Evo narodee .. jos svega nepunih 45 min..
![]() ![]() svima nam zelim ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Sretno ljudi jedva se prijavih evo danima pokusavao. Izbacilo me danas vise puta kad pritisnem submit izadjem i opet udjem i sve iz pocetka i prodje danas dobio broj i sve valjda me nije vise puta prijavilo jer dodjem do kraja i nece da se prijavi. Moze li link gdje ste se prijavili da budem siguran da sam se prijavio na pravo mjesto hehe
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Izbacuje sajt i to ne treba da brine, sve nas je danas pred kraj ili na kraju izbacivalo..Kao prijava se racuna tek kada primite confirmation number/prijavni broj. Do tog trenutka mozete da ispunjavate bezbroj puta. Mora da znate da vas izbacuje i kada predvidjeno vreme za prijavu istekne (30min). Slobodno se pise ponovno... Cim si dobio broj znaci da si se prijavio na ispravnoj adresi: https://dvprogram.state.gov/ Srecno ![]()
2023. May SELECTED ![]() ![]() more than xx entries-not selected ![]() Last edited by svetlana33; 10.11.2020 at 18:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Eto i to je gotovo za ovu godinu....
The DV-2022 Diversity Visa program registration period was between October 7, 2020 and November 10, 2020. All submission processing at this web site HAS FINISHED ![]()
|
![]() |