![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
...За питања о усељеничким визама, лутријском ДВ програму, вереничким визама, транспортним писмима, и другим информацијама у вези са имиграцијом у САД позовите радним данима од 15 до 16 часова на + 381 11 706-4000, пошаљите мејл на belgradeiv@state.gov ..... Sve ovo imate na sajtu Americke ambasade u Beogradu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
email: belgradeacs@state.gov Inače za Sarajevo email: sarajevoacs@state.gov,samo naziv grada izmjenjen. Vjerovatno ti nisu odgovorili iz razloga što je pogrešan email Sretno ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Upravo sam poslala. Hvalaa,javljam da li su efikasni u odgovorima.
Moram da dodam supruga i novi pasos. Ja sam prosle godine popunila DS260 A ove se dosta promijenilo u mom zivotu... hvala puno |
|
||||
|
||||
![]()
Za imigrantske vize je onaj mail iz posta Katleja Liki, ovaj drugi je za američke državljane tj. U.S. Citizen Services.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Odgovorili su pozitivno i brzo tako da neznam za drugu email adresu. Uglavnom dobro je Edit: sad sam provjerio ima i ova: SarajevoVisas@state.gov – All Visa related matters,neznam kako nisam vidio ovu prije.Vjerovatno druga web str.(link) Last edited by Balkan Heart; 30.03.2021 at 22:48. |
|
|||
|
|||
![]()
@ikac89 upravu si
![]() For questions about immigrant visa applications, immigrant visa petitions, diversity visa program (DV Lottery), fiancé(e) visas, returning resident visas, transportation letters, boarding foils for lawful permanent residents and immigrant visa waivers, please contact the immigrant visa unit by email email: belgradeiv@state.gov |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
To je primer da se pozitivan ishod tuzbe ne odnosi samo na one koji su ucestvovali vec na sve koji su bili u istoj situaciji. Danijela
|
|||
|
|||
![]()
Greska u kucanju, dakle, oni koji jesu ucestvovali u tuzbi nisu imali prednost u odnosu na one koji nisu ucestvovali u tuzbi.
|
|||
|
|||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Jasnije ne može. Dakle plaintiffs su imali prednost, i ljudi kojima je otkazan intervju zbog korone, što je i logično pošto je za njih praktično ceo proces u smislu obrade bio završen osim intervjua. Iskreno ne znam čemu ovolika tvrdoglavost, kada smo i na forumu imali ljude koji su učestvovali u tužbi i koji su imali intervjue u septembru, za razliku od ljudi koji nisu i od kojih mislim da niko nije imao intervju.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |