![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo,stigli su mi pasosi u providnu kesu,papir i zuta koverta. Taj papir mogu da izvadim uz kese? Tu su mi upustva sta daljr je li tako? A zuti koverat tako zapecacen ostaje do aerodruma? I mozete li mi objasnit sad placanje i promjena adrese sto se prica. Ja nesto nisam ukapirala to.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Žutu kovertu ne otvarajte i imajte je kod sebe kad sletite. Pasoše i papir sa uputstvima slobodno razgledajte. Sledeći korak bi bio da napravite nalog na USCIS sajtu, i prijavite se za izdavanje fizičke zelene karte i platite njenu izradu. Čini mi se da na tom nalogu, na USCIS-u, može da se promeni i adresa, kao i na aerodromu. Uglavnom, pročitajte pažljivo uputstvo i pratite ga. Čestitam! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Da li neko zna koliko treba platiti za intervju na dan intervju? I da li se to može učiniti sa bankovnom karticom?
|
|
|||
|
|||
![]()
Plaća se 330$ i mislim da može karticom, ali pozovite ih slobodno i pitajte.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
SRB CN15XXX |
|
|||
|
|||
![]()
Broj je 44xx. Intervju sredina juni u Skoplje. Sve najbolje!
|
|
|||
|
|||
![]()
Da li neko zna da li treba da ispravim adresu ili moze tako da ostane? I kako to da uradim?
Nisam jos uvek usla u Ameriku. Prilikom placanja takse za zelenu kartu, greskom sam gde se upisuju podaci o uplatiocu takse unela svoju trenutnu adresu umesto one u Americi i tako izvrsila uplatu. Nisam ni pomislila na tu u Americi, jer sam iz padajuceg menija izabrala nasu drzavu i tako nastavila. Da li to ima ikakve veze? Vec sam u ambasadi dala adresu na kojoj cu biti, a i znam da ako promenis istu kazes na ulasku u USA. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Za Skopje intervju pominato 19 maj pasosi stigli na adresu za 2 dana tacnije na 21 maj .
Procedura jako brzo prosla. Se nadevam ke pominete site ![]() Samo jedno pitanje adresu od naseg prijatelja koje smo stavili ispostavilo se gde oni rentaju stan da ne mogu stici dokumenti drugih ljudi osveni njihovi.Ostavicemo tu adresu i kad nadjemo nas stan za rentu da promenio to u Usa. Za koliko dana stize zelena karta ??? Last edited by Boki2505; 01.06.2021 at 13:39. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |