![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » dv 2025 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Zdravo,
Imam jedno pitanje kada apliciram za lutriju, prvo stavljm moje podatke(supruga) i nakon toga iz suprug dali to se racuna za jedna aplikacija samo za mene ili dvoje. Ili treba pojedinecno jedna za supruga jedna za suprug Pozdrav, |
|
||||
|
||||
![]()
@adelitailik
Ne znam dal ste došli do tačnoga odgovora, al bum ja probao. Naime, idu dvije prijave. Bilo je slučajeva kada su oba supružnika izvučena. Tada se uzima onaj, koji ima manji broj, te koji prije dolazi na red. Nego, da, tak je. Ide prijava za jednog supružnika, pa onda za drugoga. Naravno, ak' ima decu, te su mlađa od 21 godine, onda i deca idu sa vama. Ko je izvučen, taj svojom prijavom povlači drugoga supružnika i decu. Samo molim vas, provjerite šta sam gore napisal, još na nekome mjestu. Srećno!! |
|
|||
|
|||
![]()
@MatijaX Potpuno tacno. Na svakoj prijavi se navode clanovi porodice, tako da supruznici prakticno imaju pravo na dve prijave
|
|
|||
|
|||
![]()
I ja mislim da je tako. Supruznici dupla sansa. svako ima pravo na svoju prijavu.
|
![]() |
|
|
![]() |