![]() |
|
|
Agencije za prijavu Uputstva, procedure i utisci vezani za agencije za prijavu na lutriju |
Agencije za prijavu » Application Received - Sta sad? » Bitni linkovi | ||||
Agencije za prijavu | USAFIS | O Lutriji | Korisne informacije | Učlanite se |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
cao svima.
nisam siguran da li je ovo pitanje za ovaj post, ali nema veze mozda neko zna odgovor: Kada cemo moci da vidimo neku informaciju o nasoj prijavi? ako se dobro secam, bilo je pametno sacuvati na kraju broj aplikacije a kasnije bi trebalo proveriti preko interneta da li smo usli u prvi krug, to jest bice nam poslata prva koverta. pozdrav |
|
|||
|
|||
![]()
Tako je, broj koji izadje nakon prijave treba sacuvati i pomocu njega se moze provjeriti status.
U PDF uputama za DV2010 na sluzbenom webu sve pise: link na upute 16. WILL ENTRANTS WHO ARE NOT SELECTED BE INFORMED? Starting with DV-2010, all entrants, including those NOT selected, will be able to check the status of their entry through the E-DV website and find out if their entry was or was not selected. Entrants should keep their own confirmation page information from the time of their entry (October 2, 2008, to December 1, 2008) until they may check the status of their entry online. Status information for DV-2010 will be available online from July 1, 2009, until June 30, 2010. All notification letters are sent to the address indicated on the entry within five to seven months from the end of the application period. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav,posto moji roditelji hoce da predaju te papire za USA,sta je sve vazno od papirologije kada se predaju papiri itd.? ako mi moze neko malo bolje pojasnit' da im mogu prenijet'?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Prijava preko interneta, nista ne treba od papira, uslovi cetvorogodisnja srednja skola ili dve godine radnog iskustva. Prijava za dv2010 je prosla, sacekas oktobar ove godine i prijavis se za dz preko neta i cekas... |
|
||||
|
||||
![]()
Mozda da nam prvo kazes o cemu se radi? Mozda si ti u USA? Ako imas neki legalan status napisi koji?
Ako zele da se prijave na lutrijiu onda moraju cekati oktobar i tada se prijaviti. Napisi neki info vise. poz
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
|||
|
|||
![]()
moji bi se prijavili mislim mama ok,ali od pocetka moj otac je umro kad sam bio mali iimam jednog brata,medjutim takodje imam ocuha s kojim moja mama ima dijete to jeste sada imam dva brata,pa se oni interesuju kako bi mi mogli doci u USA sta treba da se uradi oko apliciranja,tj. oboje njih (mama i ocuh) popunili bi aplikaciju pa ako mozete da nam pomognete oko toga.Mama ima 20 godina radnog staza to jest zavrsenu srednju skolu 4. stepen,Ocuh ima 30 godina radnog staza elektroinzenjer je. pozz i izvinite sto kasnim sa odgovorom
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ok ok ok ... nema potrebe da klikas post reply 5 puta. Koliko sam shvatila, problem je kako da ocuh prijavi tebe i brata na svoju aplikaciju. Iskreno, mislim da niko nema odgovor. Ako vas je i zakonski usvojio ocuh, onda nema nikakvih problema pretpostavljam. Koliko je tebi godina? Sto se tice ostalog, ne vidim gdje je problem. Prijavljujte se a o svemu ovome se brinite kad nekoga izvuku. Ocuh na prijavu nek stavi troje djece i eto.
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Najbolje je da tvoji pozovu ambasadu ili ti i objasnis celu situaciju, sigurno ce znati da ti daju pravi odgovor. Mislim da ukoliko je vas ocuh zakonski preuzeo brigu o vama nece biti problema ali je najbolje da se raspitas u ambasadi.
2009EU000237xx 15.05.2008. stigla prva koverta 23.05.2008. vracena nazad u KCC 26.03.2009. stigla druga koverta 15.05.2009. zakazan intervju ![]() 14.05.2009. obavljen lekarski 15.05.2009. odobrene vize ![]() 18.05.2009. podigli vizirane pasose 02.09.2009. Stigli u USA |
|
|||
|
|||
![]()
ok.imam 19 od.i student sam mldji brat je gimnazijalac a mali brat ima 4 god. mama ima zavrsenu trogodisnju skolu i 5 stepen tj.VKVtehnicar telekomunikacija koji je vanredno zavrsila 1999 i radi te poslove pa prijavi sta da napise i jos mamina sva rodbina je(baka ujak mamin ujak njene tetke )je u USA u Rockfordu i svi imaju njihovo dryavljanstvo
|
![]() |
|
|
![]() |