![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Jos nisu izbacili ni zvanicne rezultate za DV-2012 na glavnoj stranici [url]http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1322.html[/url] (ne racunam u visa bulletin sto je neko pronasao rezultate), a o informacijama za novu DV-2013 da i ne pricam. Jadna je ta njihova administracija iz godine u godinu nigdje se ne pomjeraju nego smaraju igrace po starom sve im je pet do dvanaest. I ove godine standardna prica, verovatno ih neko podsjeti da trebaju nesto i da rade kad dodje Oktobar...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ćao svima! Jedno pitanje. S obzirom da će i meni ove godine biti 2 put kako igram lutriju,zanima me da li mogu iskoristiti fotografije moje porodice od prošle godine??? Šta mislite?
:wtf: |
|
|||
|
|||
![]()
pa sta ima da razmisljas i da rizikujes bezveze??? slikaj se ponovo!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=draganav;25042]Ćao svima! Jedno pitanje. S obzirom da će i meni ove godine biti 2 put kako igram lutriju,zanima me da li mogu iskoristiti fotografije moje porodice od prošle godine??? Šta mislite?
:wtf:[/QUOTE] Sigurno je bolje da se uslikate iako ne vjerujem da su problem ni slike od prosle god....uslikaj se ponovo bolje sprijeciti nego lijeciti...kako narod stari kaze:obrva: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=draganav;25042]Ćao svima! Jedno pitanje. S obzirom da će i meni ove godine biti 2 put kako igram lutriju,zanima me da li mogu iskoristiti fotografije moje porodice od prošle godine??? Šta mislite?
:wtf:[/QUOTE] U principu ne bi trebalo da koristis iste slike jer slike ne bi trebalo da su starije od 6 meseci. Opet postavlja se pitanje kako ce oni to provaliti? Jedan moj prijatelj je isao u fotografsku radnju slikao se i doneo tu sliku kod mene da mu predam prijavu. Datum izrade fotografije je bio star 2 godine jer decko u fotografskoj radnji nije imao podesen adekvatan datum na fotoaparatu i zapis o datumu pravljenja slike je star. Neka neko kaze da li to znaci da je automatski eliminisan bez obzira sto se taj dan i slikao i prdao prijavu pa ce zbog "date picture taken" koji se star 2 godine da ga odbace? Dosta je tumacenja price oko slike da li proslogodisnja ili ne i kako to uopste mogu da provale i eliminisu te ?! Ja ipak preporucujem nove slike narocito ako su deca mala, a moguce je i da njihov sistem na neki nacin prepozna ako istu sliku saljete dve-tri godine za redom. Najbolje je da se javi neko ko je izvucen sa istom slikom koju je predao prethodne godine i da otklonimo sumnje oko toga zauvek. |
|
||||
|
||||
![]()
:wtf:[/QUOTE] Ma samo properties na sliku --> Details --> Date taken promeni na 2011 i gotovo. Barem ja tako radim. :) |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=I love NY;25046]Ma samo properties na sliku --> Details --> Date taken promeni na 2011 i gotovo. Barem ja tako radim. :)[/QUOTE]
Sta ako date taken nije merilo po kome oni provaljuju da li ponavljas sliku?! Ja se secam da je pre 5-6 godina u zvanicnim instrukcijama pisalo da slika treba biti stara do 6 meseci, ali to vise u upustvima ne vidim da pise. Zasto? To ne znam ali je pisalo sigurno. Samo licni primer nekoga sa foruma ko je izvucen sa ponovljenom slikom moze srusiti mit o ponovljenim slikama. Do tada bice raznih teorija. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=I love NY;25046]Ma samo properties na sliku --> Details --> Date taken promeni na 2011 i gotovo. Barem ja tako radim. :)[/QUOTE]
Pozdrav svim forumašima. Rekao bih samo da treba biti oprezan sa izmenom datuma stare slike, jer se taj datum unutar slike čuva na bar tri mesta pod stavkama Date taken, Date modified, Date digitized. Ako se ovi datumi razilikuju, znaće se da je fotografija naknadno obrađivana i da je neko menjao originalni datum. Ipak je najsigurnije napraviti novu fotografiju. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=bane72;25049]Pozdrav svim forumašima. Rekao bih samo da treba biti oprezan sa izmenom datuma stare slike, jer se taj datum unutar slike čuva na bar tri mesta pod stavkama Date taken, Date modified, Date digitized. Ako se ovi datumi razilikuju, znaće se da je fotografija naknadno obrađivana i da je neko menjao originalni datum. Ipak je najsigurnije napraviti novu fotografiju.[/QUOTE]
Slazem se nikad se ne zna ....:blink:evo jos malo pa oktobar ::==D: |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=albertas;25050]Slazem se nikad se ne zna ....:blink:evo jos malo pa oktobar ::==D:[/QUOTE]
U svakom sličaju,hvala vam drugari. Ipak slikaćamo se ponovo i to je to! Pozdrav i naravno srećno svima!:1081: |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |