![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Mi smo danas posjetili fotografa i slikali se za novu sezonu. To mi je najmrzi dio ove lutrijske price jer je tesko sa malom decom obaviti to slikanje. Starija kcerka je malo odrasla pa je ove godine bilo lakse ali sad je tu druga mladja kcerka. Ista prica godinama trebaju da se slikaju pa spava im se, pa nece da miruju pred fotoaparatom, pa nece da se nameste, pa placu... Rijesili smo se tog smaranja sa fotografisanjem za ovu godinu danas, a sad cekamo Oktobar da popunimo prijave po osmi put i supruga i ja.
Ako mene pitate da li iskoristiti slike iz prethodnih godina ja ih ne bi ponovo slao, jer mi niko sa sigurnoscu ne moze garantovati da to nije eliminaciono za moju porodicu. Mozda i nije eliminaciono i jeste smaranje novo fotografisanje narocito sa malom djecom ali takvim rizicima ne zelim sebe da opteretim kad dodje nova prijava. |
|
|||
|
|||
![]()
Objavili su i zvanicno upustvo (DV-2013 Lottery Instructions) za Oktobar.
[url]http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1318.html[/url] Koliko sam ja gledao na brzaka nisam vidio nikakvu promjenu u odnosu na proslu godinu. |
|
|||
|
|||
![]()
Super,jos malo pa krecemo sa slanjem prijava!:grin:
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=jovke;25074]Objavili su i zvanicno upustvo (DV-2013 Lottery Instructions) za Oktobar.
[url]http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1318.html[/url] Koliko sam ja gledao na brzaka nisam vidio nikakvu promjenu u odnosu na proslu godinu.[/QUOTE] Kao sto si i rekao u sustini je sve isto...Malo sam obratio paznju vezano za sliku i ne vidim nigde da je potrebno da bude mladja od 6 meseci, ako gresim ispravite me. |
|
|||
|
|||
![]()
Cao,skoro sam cuo za ovu lutriju, jer mi je komsija izvucen i danas je otisao za New York, tako da sam i ja odlucio da okusam srecu, ali nisam siguran da razumem proceduru oko dobijanja tih koverti i slanja nazad. ako ima neko raspolozen da mi se javi na E-mail da mi to malo detaljnije objasni bio bih mu veoma zahvalan.
[email]n.kapetan@yahoo.com[/email] |
|
|||
|
|||
![]()
E da se i ja javim jedva cekam da se prijavim i to po treci puta.....Do Bog da na se ostvare zelje....I ja i moja obitelj smo se slikali i pripremili slike tako da se ne brinem.....SRETNO svima........:grin:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pomoc! Ja zivim sa svojim suprugom ali nismo vencani.Ja imam jedno prezime a on i sin drugo.Onda mi i nije suprug.:))
Znaci,moje pitanje je kako da ga navedem u prijavi?Ili da se ekspresno vencamo?Hvala svima na odgovorima i pozdrav. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=NinaLjuba;25085]Pomoc! Ja zivim sa svojim suprugom ali nismo vencani.Ja imam jedno prezime a on i sin drugo.Onda mi i nije suprug.:))
Znaci,moje pitanje je kako da ga navedem u prijavi?Ili da se ekspresno vencamo?Hvala svima na odgovorima i pozdrav.[/QUOTE] Prijavite se oboje pod razlicitim prezimenima i u razlicitom vremenskom periodu, cisto srece radi. Ako i koga izvuku, onda se vjencavajte. |
|
|||
|
|||
![]()
prvi put se prijavljujem, pa bih hteo da pitam oko slike, dal se slikas u radnji ako za pasos pa onda tu sliku skeniras i ubacis u prijavu kroz browse? i dali bi neko mogao da mi se javi putem maila da mi malo detaljnije objasni proceduru oko celokupne prijave.
[email]n.kapetan@yahoo.com[/email] |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=stiki;25088]prvi put se prijavljujem, pa bih hteo da pitam oko slike, dal se slikas u radnji ako za pasos pa onda tu sliku skeniras i ubacis u prijavu kroz browse? i dali bi neko mogao da mi se javi putem maila da mi malo detaljnije objasni proceduru oko celokupne prijave.
[email]n.kapetan@yahoo.com[/email][/QUOTE] Stiki, vidi svoj profil ili promijeni preference da primas pp, imas poruku od mene (neki ne vole slati na privatne emailove odgovore)
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |