![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Although DV-2020 applicants may be issued an immigrant visa under this court order, Presidential Proclamation 10014, which suspends entry into the United States of certain immigrants (including Diversity Visa applicants), remains in effect until December 31, 2020, and can be extended by the President. Therefore, unless a DV visa recipient also meets an exception to the Proclamation, that DV visa holder will be unable to travel to the United States on the issued visa while the Proclamation is in effect". Ucestvovanje u tuzbi, ne znaci nuzno dobijanje vize, kao sto ni "neucestvovanje" nije znacilo da nece dobiti vizu. Na kraju cak ni dobijanje viza nije garantovalo da ce uci u Ameriku, sto se na kraju srecom dobro zavrsilo za te ljude. Poenta je da je sve to kompleksno i delikatno da bi se neko oslanjao na tuzbe i to sto obecavaju advokati, koji za sve to uzimaju ne tako male cifre. Ja razumem i da vas licno pogadja, da nada umire poslednja i da je prirodno da svako naginje ka onom sto mu odgovara. Tako da najiskrenije, srecno vam bilo. Danijela
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Zasto ne mozes da otkljycas DS, ti licno neces sad ili oni ne dozvoljavaju ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inače, ja bih izvadio novi, da ne moram posle da nosim stalno i novi i stari. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Tako je Pablo.
Bilo je bitno da ljudi u Septembru dobiju vize u pasoše na 6mj i da čekaju da idu kad se ukine ban, tako je i bilo na kraju, ljudi pozelenili a ban ukinut... Očigledno nije u toku.
|
|||
|
|||
![]()
Evo par informacija iz Ambasade sa upravo zavrsenog intervjua. Pri ulasku u ambasadu je obavezno nosenje maske, ostavljate sve elktronske uredjaje i ulazite u konzularno odeljenje. Na ulazu u konzularno odeljenje vam saopstavaju da odvojite original dokumenta od kopija. Od dokumenata smo nosili 2x2 fotograije (za suprugu i mene), DS-260 confirmation page, KCC information letter o zakazanom intervjuu, izvod iz maticne knjige rodjenih (original i kopija), izvod iz maticne knjige vencanih (original i kopija), diploma o zavrsenoj srednjoj (cetvorogodisnjoj) skoli (original i kopija), potvrda iz MUP-a da niste kaznjavani (original i kopija), i potvrda ministarstva odbrane da sam sluzio vojni rok (original i kopija), ovaj poslednji dokument nisu gledali jer je nosilac vize bila supruga. Predajete sve na prvom salteru docekali nas sa pitanjem da li smo spremni za Ameriku
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Toplo mi je oko srca dok citam vase iskustvo sa intervjua.Zelim svima da dodjemo na red i da svi pozelenimo.Srecno svima!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |