ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Život u USA > Vodič za emigrante

Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira...

Vodič za emigrante » USCIS Immigrant Fee » Bitni linkovi
Početak u USA Stan Posao Kola (Automobil) Osiguranje
Porez Dešavanja Naša mesta Putovanja Avionske karte

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 25.02.2016, 13:45
markoss markoss je offline
Proteran

Datum prijave: 19.05.2015
Nepromenjeno

https://www.uscis.gov/file-online ne treba da se otvara nalog, bar ja nisam...sa leve strane imas PAY THE USCIS IMMIGRANT FEE pa kad tu kliknes onda ti se otvara stranica HOW TO PAY...a sa desne strane imas nacrtanu ruku sa karticom u ruci gde pise CLICK TO PAY USCIS IMMIGRANT FEE..e onda upisujes svoj broj koji ti je dala ambasada i ides na placanje
Reply With Quote
Staro 25.02.2016, 14:26
prvoc prvoc je offline
Drug član

Datum prijave: 10.05.2015
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik markoss Prikaz poruke
https://www.uscis.gov/file-online ne treba da se otvara nalog, bar ja nisam...sa leve strane imas PAY THE USCIS IMMIGRANT FEE pa kad tu kliknes onda ti se otvara stranica HOW TO PAY...a sa desne strane imas nacrtanu ruku sa karticom u ruci gde pise CLICK TO PAY USCIS IMMIGRANT FEE..e onda upisujes svoj broj koji ti je dala ambasada i ides na placanje
u redu hvala jos jednom tako sam i radio prvi put, veliki pozdrav
Staro 25.02.2016, 14:41
prvoc prvoc je offline
Drug član

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik prvoc Prikaz poruke
u redu hvala jos jednom tako sam i radio prvi put, veliki pozdrav
evo sad sam upravo platio sve je u redu hvala mnogo Ejpril, covjek zna da se zbuni oko ovih stvari, hvala ti jos jednom, ovako bi i ostali trebali da postupe jednostavno je, veliki pozdrav
Staro 25.02.2016, 14:42
prvoc prvoc je offline
Drug član

Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik prvoc Prikaz poruke
evo sad sam upravo platio sve je u redu hvala mnogo Ejpril, covjek zna da se zbuni oko ovih stvari, hvala ti jos jednom, ovako bi i ostali trebali da postupe jednostavno je, veliki pozdrav

To jeste hvala i Ejpril i Markossu svaka vam cast sve najbolje od nas !
Staro 27.02.2016, 17:46
Anny Anny je offline
Član

Datum prijave: 11.11.2015
Nepromenjeno

Ja sam od pre 6 dana u Chicagu. I na aerodromu nisam mogla da platim Fee, rekli su mi da kontaktiram USCIS i uradim to online. Ali ni online nisam uspela i sad ne znam sta cu. Kontaktirala sam ih preko telefona i covek mi sve vreme prica kako da ukucam brojeve, ali sa brojevima je sve u redu. Onda mi je rekao da je vrlo moguće da je problem u njihovom sajtu i da se to često desava. Zato sam poslala mail tehnickoj sluzbi i sada cekam da prodje ta zalba, a ako se ne desi ni to, idem direktno u Imigraciono. Dakle definitivno savetujem svima da plate pre nego sto dodju u USA.
Reply With Quote
Staro 07.04.2016, 13:35
cirapfc cirapfc je offline
Drug član

Datum prijave: 12.01.2011
Nepromenjeno

Samo da javim, uspesno sam platio USCIS fee koristeci visa virtuon debitnu karticu raiffeisen banke, kartica je vezana za EUR, skinuli su mi 147.14 eur.
Reply With Quote
Staro 08.05.2016, 14:35
Mrs.Ryan's Avatar
Mrs.Ryan Mrs.Ryan je offline
Stari vuk

Datum prijave: 05.05.2015
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Upravo smo platili Immigrant fee za mm.
Imali smo problem jer je prilikom ukucavanja DOS Case ID stalno izbacivalo gresku. Onda smo probali da ukucamo case ID bez nule (tako je i na vizi) i proslo je...
Nadam se da nismo nesto zabrljali jer su nam u ambasadi dali broj sa nulom ispred naseg CN... (2016EU01xxx)
CN 2016EU00001xxx
11.07.2015. Poslat DS-260
10.10.2015. Ponovo poslat DS-260
06.01.2016. Intervju
18.04.2016. Vize odobrene
Reply With Quote
Staro 09.05.2016, 12:58
johnny_nyc's Avatar
johnny_nyc johnny_nyc je offline
Stari vuk

Datum prijave: 26.05.2011
US lokacija: New York
YU lokacija: Rijeka
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mrs.Ryan Prikaz poruke
Upravo smo platili Immigrant fee za mm.
Imali smo problem jer je prilikom ukucavanja DOS Case ID stalno izbacivalo gresku. Onda smo probali da ukucamo case ID bez nule (tako je i na vizi) i proslo je...
Nadam se da nismo nesto zabrljali jer su nam u ambasadi dali broj sa nulom ispred naseg CN... (2016EU01xxx)
Nebi te htio lagati ali koliko se sjecam kada smo mi placali FEE isto nije prolazilo sa nulama pa sam upisao bez i proslo je.

06.05.2013. cura izvučena broj 15***
07.06.2013. poslani papiri za KCC
17.06.2013. papiri stigli u KCC
03.09.2013. odgovor iz KCC da su papiri u procesu
03.02.2014. interview odgođen
28.02.2014. liječnički odrađen
24.03.2014. novi datum interviewa

24.03.2014. green day
21.08.2014. USA LPR
Reply With Quote
Staro 09.05.2016, 21:53
Mrs.Ryan's Avatar
Mrs.Ryan Mrs.Ryan je offline
Stari vuk

Datum prijave: 05.05.2015
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik johnny_nyc Prikaz poruke
Nebi te htio lagati ali koliko se sjecam kada smo mi placali FEE isto nije prolazilo sa nulama pa sam upisao bez i proslo je.
Videla sam posle objasnjenje na sajtu za placanje, gde pise upisati broj sa obrasca ili sa vize.
Pare su skinute sa racuna, valjda je ok.
CN 2016EU00001xxx
11.07.2015. Poslat DS-260
10.10.2015. Ponovo poslat DS-260
06.01.2016. Intervju
18.04.2016. Vize odobrene
Reply With Quote
Staro 20.05.2016, 16:48
markoni markoni je offline
Stari vuk

Datum prijave: 12.10.2014
Nepromenjeno Kojom karticom ste izvrsili placanje USCIS fee?

Imam visa Electron karticu Komercijalne banke, na nju primam platu u dinarima.

Imam devizni racun (ne i karticu) isto Komercijalne banke sa evrina na njemu.

Par prijatelja mi je reklo da za internet placanje mogu izvaditi tzv internet karticu (kojom se placa tako sto se upise broj kartice, datum do kog vazi kartica i trocifreni zastitni broj), pa sam planirao da za ovaj vikend podnesem zahtev za tu internet karticu da bih njom izvrsio ovu uplatu... medjutim sada cujem da tu karticu neki sajtovi prihvataju a neki ne. A da je sajt USCIS-a jedan od onih sto ne prihvataju... pa da samim tim ovom karticom nije moguce izvrsiti ovu uplatu...

Zanima me kojom vrstom kartice ste vi, vecina ucesnika "Zelene lutrije" uspeli da uplatite USCIS fee iz Srbije u neko skorije vreme (ako internet karticom nije moguce)?

Ako bih pitao coveka koji zivi u Americi da to uplati za mene, kojom karticom bi on to mogao najlakse da ucini na sajtu USCIS-a, tj. kojom karticom stanovnici Amerike to mogu uplatiti-placaju bez problema?
Reply With Quote
Odgovori

Tags
lifecycle, uscis

Pravila pisanja