![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv 2020 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ako si iz Nisa pises Nisava District al nije pogresno i da napises Serbia posto ima ili District/County/Province/State odnosi se na administrativnu podjelu u drzavi ili zemlji.Ja bar tako mislim ako gresim neko drugi nek me ispravi. |
|
|||
|
|||
![]()
Nemamo distrikte, samo se navodi Srbija.
|
|
|||
|
|||
![]()
Jel to diskvalifikacija greska? Ja napisao Vojvodina.
|
||||
|
||||
![]()
Nije za diskvalifikaciju, svakako. U to polje vecina clanova upise Srbija.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ako pažljivije pročitate tačku 8.5 na linku
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=9 Ja Vojvodinu još uvek smatram pokrajnom
|
||||
|
||||
![]()
Lepo pise tacka 5. predstavlja oblast/opstinu/pokrajinu, a tacka 7. drzavu. Tako da mi nije jasno sto ste upisivali pod brojem 5. Srbiju, tj. drzavu...valjda svako od nas zivi u nekoj opstini?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam tu ubacila naziv svoje opstine
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Moze li neka preporuka gde se slikati u NS za prijavu, a da nije ona radnja u podzemnom prolazu? Imao sam lose iskustvo sa njima, tako da bih hteo da cujem preporuke za neko drugo mesto.
|
|
|||
|
|||
![]()
Fotografisati se sopstvenom tehnikom. Sasvim je dovoljno.
|
![]() |
|
|
![]() |