![]() |
|
|
|||||||
| Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
| Vodič za emigrante » Social Security Number & Green Card » Bitni linkovi | ||||
| Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
| Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Ja sam jednom pricala sa vise stranaca i Amera i debatovali smo o tome da li brojevi nesto znace.
AAA-GG-SSSS Prva tri broja (AAA) su vezana za zip code mesta gde je predata originalna prijava za SSN. GG su broj grupe za koji postoje mitovi da oznacavaju pripadnost nekoj rasi ili grupaciji klikni SSSS - serijski broj Bas me zanima da li je stvarno "random" (GG i SSSS) Ja (F1) i moja cerka Amerikanka (rodjena u istom mestu gde sam se ja prijavila za SSN) nemamo ista ta prva tri broja... Last edited by vuxanne; 11.05.2012 at 13:02. |
|
|
||||
|
||||
|
Kad je vec rec o SSN i radnim dozvolama, moje pitanje je sledece: Kako da dobijem radnu vizu i SSN u USA ako tamo odem posredstvom pasosa drzave Evropske Unije? Znaci, nemam problem da odem u USA, vec da tamo budem legalan i dobijem sto treba. Pitao sam jednog amerikanca-muzicara iz L.A. a on rece da ne mogu bez GC. E pa ne verujem da samo tako moze, mora postojati drugi nacin.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
A za muzicare ne znam, imam jednog poznanika sto svira u Ribljoj Corbi, znam da svako malo dolaze ovde na turneju po mestima tipa Cikago i sl. Ako hoces mogu da ga pitam... |
|
|
||||
|
||||
|
Posto ja vec imam SSN,i stavio sam 43a YES i broj SSN.E sada,43b sam takodje odgovorio YES.Koliko vidim,ja sam pogresio...Da li je to veliki problem,sta da radim?Da zovem Kentaki,da posaljem drugu aplikacu???Plasim se da me odbiju zbog toga
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||