![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala. Hteo sam da vidim da li novi imigranti koji su tek stigli u USA sa skromnim znanjem jezika mogu dobiti takve poslove.
|
|
|||
|
|||
![]()
Noki,kazi mi da li je tvoj suprug konkurisao za taj kurs kad je hteo ili ima odredjeno period kad moze...ako budemo izvuceni,moj muz bi radio isti takav posao,on vec uci u najvece...mi bismo okolina Wasingtona i za tamo smo videli da je kurs u martu....:nene:
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=misica;31128]Noki,kazi mi da li je tvoj suprug konkurisao za taj kurs kad je hteo ili ima odredjeno period kad moze...ako budemo izvuceni,moj muz bi radio isti takav posao,on vec uci u najvece...mi bismo okolina Wasingtona i za tamo smo videli da je kurs u martu....:nene:[/QUOTE]
Komsinice... Srecno vam bilo... Ja sam tu nesto juznije |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=misica;31128]Noki,kazi mi da li je tvoj suprug konkurisao za taj kurs kad je hteo ili ima odredjeno period kad moze...ako budemo izvuceni,moj muz bi radio isti takav posao,on vec uci u najvece...mi bismo okolina Wasingtona i za tamo smo videli da je kurs u martu....:nene:[/QUOTE]
Ma moj suprug nije nameravao da radi taj poso.On se nadao poslu u gradjevini i normalno vecoj zaradi,ali i ovde je sad ova ekonomska kriza,i ima dosta ljudi pogotovo spanaca sto rade na crno i za male pare,tako da je on u ovaj medicinski prevoz usao sasvim slucajno.Nasla sam mu 2-3 oglasa preko craigslist-a i on jednog dana fino krenuo s jednog na drugog mesta,i posto je zakasnio na prvi intervju sto je bio za dostavu hrane u skoli,otiso je u sadasnju firmu popunio formulare i imao srece da ga odma prime.Mi zivimo u New Jersey-ju ,ovde ima dosta tih firmi za medicinski prevoz i nema specificno vreme za primanje novih vozaca,jednostavno s vremena na vreme,neko napusti pa oni prime nove vozace i tako |
|
|||
|
|||
![]()
kad si vec pomenula platu,da li je koliko toliko normalna za zivot...u Wasingtonu je pocetna oko 2000 dolara..hvala:suure:
|
|
|||
|
|||
![]()
u super,Vuxanne..mi bismo u Merilendu,posto jedino tamo imamo naseg coveka..
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=noki;31134]Ma moj suprug nije nameravao da radi taj poso.On se nadao poslu u gradjevini i normalno vecoj zaradi,ali i ovde je sad ova ekonomska kriza,i ima dosta ljudi pogotovo spanaca sto rade na crno i za male pare,tako da je on u ovaj medicinski prevoz usao sasvim slucajno.Nasla sam mu 2-3 oglasa preko craigslist-a i on jednog dana fino krenuo s jednog na drugog mesta,i posto je zakasnio na prvi intervju sto je bio za dostavu hrane u skoli,otiso je u sadasnju firmu popunio formulare i imao srece da ga odma prime.Mi zivimo u New Jersey-ju ,ovde ima dosta tih firmi za medicinski prevoz i nema specificno vreme za primanje novih vozaca,jednostavno s vremena na vreme,neko napusti pa oni prime nove vozace i tako[/QUOTE]Koliko se placaju ti poslovi,recimo vozac za dostavu hrane,medicinski prevoz itd.? I isto na toj gradjevini,kolika je tu satnica?
|
|
|||
|
|||
![]()
Imam i ja ,da li nasa vozack ista vijedi u USA..To me zanima jer ne bih polagao ovdje ako trebam ponovno tamo...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ima odgovor na forumu vec cini mi se, mora ponovo da se polaze vozacki tamo, vazi samo 6 meseci ili tako nesto.
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=natural;31139]Imam i ja ,da li nasa vozack ista vijedi u USA..To me zanima jer ne bih polagao ovdje ako trebam ponovno tamo...[/QUOTE]
Vazi neko vreme samo ako imas uz nju odgovarajucu internacionalnu dozvolu koju mozes da izvadis u automoto savezu (pre sto je bio AMSJ). Ameri svi voze maltene i naravno da postoji nacin da se vozi dok se ne dobije SSN i sva papirologija i otvori mogucnost polaganja za lokalnu vozacku [URL="http://www.usa.gov/Topics/Foreign-Visitors-Driving.shtml"]klikni[/URL]. To zna da potraje. Ja sam svoju izvadila ovde [URL="http://www.amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&catid=68%3Ameunardona-dokumenta&id=130%3Ameunarodna-vozaka-dozvola&Itemid=79"]klikni[/URL]. Izlgleda da neke rent-a-kar agencije zahtevaju da je vozacka starija od godinu dana [URL="http://community.usatourist.com/forums/t/96.aspx"]klikni[/URL] Last edited by vuxanne; 26.08.2012 at 12:19. |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Da li je moguce dokazati radno iskustvo ukoliko nije zavedeno u radnoj knjizici. | zed015 | Vaša strana | 7 | 18.08.2015 13:22 |
Dali na nekoj par mu treba I134 | antoniomk | Prva koverta | 12 | 06.01.2011 22:57 |
Dv 2010: Dali ima jos sansi za NL??? | martinwerdel | Prva koverta | 77 | 29.07.2010 01:51 |
![]() |