![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Los Angeles - gluma » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Hehe...ne.. ja sam samo temu predložio iz fore, da se malo o tome piše, pošto je i to veliki dio Amerike.
Ne mislim ja postati glumac, rekao sam kao mogli bi se okušat iz fore. I ne kužim šta je na tu temu smiješno, to je profesija ko svaka druga, da se živjeti od nje. Ne mislim ja tu na milijunske ugovore sa velikim kućama jer to bi bilo apsurdno. |
|
||||
|
||||
![]()
Nije smjesna profesija, nego je smjesno sto si ti sad kao otkrio toplu vodu... Inace LA nije pun konobara, manekena, setaca pasa i inih koji su dosli da ostvare svoj glumacki san.
Al sretno ti, mozda bas ti postanes novi Robert DeNiro ... jah ...
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Jep....kontaktirao nas je dosta. Stvarno ne vidim sto to nisi mogao postaviti na forum, nego svima slati PM za pitanje.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Boze, kad samo pomislim koliko se ja brigam sta bih mogao da radim kad odem (ako odem) u USA. Pa sad mi je sve mnogo jasnije... Ipak, nekada davno sam bio clan Teatra DES i Dadova, nisam ja tikva bez korena, eto meni profesije. Mozda sam malo ocvao za "nudity included", ali je tehnologija napredovala, pa ce me FX-ovati u Breda Pita (on, cujem, vise ne snima obnazene scene), i eto love do krova... Ko bude hteo, saljem primerak filmskog prvenca...
02. 11. 2008. - Prijava za DV 2010 05. 06. 2009. - Prvi koverat stigao, broj 19xxx 01. 07. 2009. - Formulari poslati u Kentaki 09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki 04. 12. 2009. - Stigla druga koverta 22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled 27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje 09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA! 17. 09. 2010. - D(eparture) Day |
|
|||
|
|||
![]()
Los Angeles i cila California su u velikin problemima. Nekada osma ekonomska sila u svitu se dosta srozala. Prošla je ona California iz 70-ih. Danas je o samo mit u Hollywooda.
Da ne kažen da je puna ilegalca. Živit tamo je mozda najskuplje in the States. Imaju puno problema sa raznoraznin bandama. Ma pitan se oli se uopce isplati poc u Ameriku. Ako se ima posal u svojoj drzavi i familiju, teško je zapičinjat novi život. Danas je svitska ekonomija nešta sasvin drugo nego ča je bila prije. Nije ni Njemačka ka ča je bila a bogami ni Amerika. Middle class je najpogođeniji od svih njia. Danas sve svitske sile tražu jedino jude koji su visoko-kvalificirani. Poć sa 5$ u đepu i napravit nešta od sebe više nije moguće, jedino ako igrate oni loto pa vas pogodi. Opet razumin i jude koji se oce maknit sa Balkana, ove neorganiziranosti i svega da ne nabrajan ča je već sigurno nabrojano masu puta. More u LA je jako prljavo, nekretnine su strašno visoke cine. Prije bi se uvik odlučija za manji grad u Americi i živija masu jeftinije (iako su plaće manje ali opet razlike ima). A uvik morete poć u veliki grad jer ionako bez avuta u Americi niste ništa ( a cine su in smišne ). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
2009EU000119xx 17.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 20.05.2008 - dobio prvu kovertu 17.6.2008 - poslao kovertu u KCC 1.12.2008 - stigla druga koverta 15.1.2009 - zakazan intervju - VIZA ODOBRENA U Atlanti od 13.maja 2009. |
|
|||
|
|||
![]()
Pa e to i ja govorin..
I da promet u LA je strašno spor i neorganiziran. Gužve su prevelike. Za zivit na obali tribaju šoldi i to puno njia, a s obziron na plaće to ce teško ić. Najglavnija računica života u Americi van je ta omjer izmedju plaće i živjenja u ton području di već oćete. I di morete dobit posal naravno. Kasnije se gleda neigbourhood, kolko van je kuca od posla.. zavisi od osobe do osobe. Iden ća, pomalo ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |