![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Gay život u Americi » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
To se sigurno nisi zapitao. Da li mozes sebe zamisliti u situaciji da ti dodje u 2 od noci i vidis je svu u modrice, sta bi tada uradio? Ja jedno znam - da SIGURNO ne bi pisao kao ovo sto sada pises. |
|
||||
|
||||
![]()
Rekao bih da je prethodni komentar (Onixboy) ipak bio ironija.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Sima, umalo da ti dam jedan "Like" ali video da nema te opcije, pa odustao :-)
|
|
|||
|
|||
![]()
Zamolio bih forumasa Simu da ostavi neki kontakt posto bih imao par pitanja. Pisao sam na gore navedeni email ali mi stize izvestaj da ne postoji
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da stvarno, Simo ostavi neki kontakt
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
s obzirom da sam ja bio u kontaktu sa Simom neko vreme, a i imam informacije iz iskustva u Americi sto se tice LGBT populacije, pisite na somethingmeeh@gmail.com
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Narode, na onaj Email je bilo dosta uznemiravanja — to je valjda i za očekivati kada ostaviš Email kontakt na gej temi na forumu gde se okupljaju ljudi sa onih "naših" prostora... ne znam samo šta će da rade ako ih izvuku i dođu ovamo, pa nabasaju na Prajd ili Boys Town ili budu radili sa otvoreno gej kolegama... nije ni važno na kraju krajeva. Mejl je zbog toga ugašen, ja ono više nisam imao živaca da čitam.
Ja preporučujem dve stvari: Ako nije previše lično i specifično pitanje — postavite ga ovde jer će više ljudi moći da odgovori a i služiće kasnije kao vodič drugima. Ako nije za forum, pošaljite privatnu poruku: Klik na moj profil > Contact Info > Pošalji privatnu poruku. Ovde na forumu može da se prijavi uznemiravanje modertoru (zato se valjda i ne dešava).
|
|||
|
|||
![]()
Evo ovako...
Interesuje me kakva je mogucnost da, ako se ja i dugogodisnji partner vencamo negde u Evropi tj. u nekoj od zemalja gde su dozvoljeni gej brakovi (obojica smo drzavljani Srbije) a jedan od nas dobije GC, na osnovu toga povede ovog drugog u USA? |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Najjeftinije države i gradovi za život u USA | zanesena | Lokacije u USA | 37 | 09.11.2018 18:28 |
Koliko košta život u Americi | dreadnot | Vodič za emigrante | 289 | 01.01.2018 08:35 |
Posao,djeca i život | Bullet4MySelf | Vaša strana | 8 | 14.11.2012 21:29 |
Život na Balkanu | hope | Vaša strana | 27 | 18.05.2012 12:02 |
Varijante za život u USA - Studiranje | Mikimax | Vaša strana | 46 | 22.04.2012 02:04 |
![]() |