![]() |
|
|
Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nemojte bezveze ici na te prezentacije jer imamo forumase koji su bili prosle godine na tim prezentacijama. Cini mi se i da su se ovde na forumu skupljala pitanja koja bi se postavila na tim prezentacijama od strane forumasa koji ce ici na njih. Tamo necete dobiti odgovor na bilo koje ozbiljnije pitanje. To je za totalne anonimuse. Pricace o tome da je prijava besplatna, da traje mesec dana, da postoje prevaranti i te gluposti koje vec zna i svaka baba u Srbiji. Ko god je postavio neko ozbiljnije pitanje (recimo o trogodisnjim skolama i slicno) nije bilo odgovora jer oni znaju manje od nas forumasa.
|
|
|||
|
|||
![]()
pa sa sajta americke ambasade u beogradu,a na facebooku(fb strana amer ambasade u bg) su mi odgovorili da ce biti konsultacije gde mozemo pitati sve sto nam nije jasno....ja cu ipak ici,mada vidim da nije iskustvo dobro...ali ovde mi niko ne odgovara na pitanje vezano za brak posle razvoda ponovni posle dobijanja GC,tako da ja svakako putujem sutra za ns da to pitam....
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi (suprug, cerka, bebac i ja) se prijavljujemo po prvi put ove godine... Ne znamo sta da ocekujemo, ali nam je dozlogrdilo ovde i vec neko vreme razmisljamo o odlasku... Mozda nam se i posreci! Mnogo srece svima od oktobra i pozdrav!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]() Hvala na odgovorima! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Da li neko zna sta ce se desiti ako se ja i suprug prijavimo sad pocetkom oktobra,a 22 oktobra budemo izvuceni ,ja bih da cekam ali je moj suprug nestrpljiv,kaze svasta moze da se desi pa da prijave ne traju mesec dana...hvala
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kako da 22-gog budete izvuceni ? I kad se uopste u istoriji lutrije nisu pridrzavali zadatog roka za prijavu...svasta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Od 22 oktobra do 3 novembra imate 12 dana. Nemojte bezveze nekome zauzeti mjesto pa se prijavljivat prije.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ima ovogodisnjih ucesnika koji neće čekati 22.10. jer praktikuju da se prijavljuju istog datuma u Oktobru svake godine koji je pre 22.10.
Ima i onih koji se plaše zagušenja kako se bliži kraj pa neće čekati 22.10. Ima jos razloga da ne nabrajam bezveze. Pored navedenih razloga i drugih koje nisam naveo ko nam uopšte garantuje da će 22.10. i biti izvlačenja, ili ko garantuje da neće biti pomjereno i ako ga bude?! Oni na zvaničnoj stranici ne garantuju izvlačenje 22.10. Znači treba da čekaš nešto 22.10. da bi poslao novu prijavu a ne znaš šta čekaš?! Svakako da će ovim potezom pomjeranja na 22.10. dovesti do jednog broja igrača za DV-2014 koji će se nepotrebno prijaviti i time možda zauzeti drugom mjesto. A moglo je drugacije da im je administracija normalna. Ali briga tu administarciju za nas kroz sve ove godine sumnjivh odluka. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sve sto je nedoumica i predmet rasprave na forumu ostace tako i posle te prezentacije koja je korisna za ljude koji su culia za lutriju, a ne veruju da je istina, pa cuju zvanicnu potvrdu. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za lutriju DV-2013 | jovke | Stare teme | 1006 | 08.08.2012 11:04 |
prijava za lutriju | a_ilcic | Stare teme | 3 | 21.10.2011 18:30 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |