ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Razno > Vaša strana

Vaša strana Iskustva, zanimljive priče, specifični slučajevi, šta god...

Odgovori

Thread Tools Display Modes
Staro 27.09.2012, 21:20
pcelica pcelica je offline
Drug član

Datum prijave: 28.08.2010
US lokacija: San Dijego, here we come
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik joga Prikaz poruke
Konzulat Američke ambasade u Beogradu držaće prezentacije o DV-2014 Lutrijskom viza programu širom Srbije. Razgovaraćemo sa vama uživo u sledećim gradovima

-- Subotica, 27. septembar, u 19h, American Corner, Cara Dusana 2
-- Novi Sad, 28. septembar, u 18:30h, American Corner, Petra Drapsina 3
-- Belgrade, 9. oktobar, u 18h, American Corner, Makedonska 22/I
-- Niš, 11. oktobar, u 18h, American Corner, Obrenoviceva 20
-- Kragujevac, 12. oktobar, u 16h, American Corner, Zorana Djindjica 10/III
Svašta..nisam znala da i to rade.. odakle si to iskopala?
Reply With Quote
Staro 27.09.2012, 21:31
mijan mijan je offline
Stari vuk

Datum prijave: 21.09.2010
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Nemojte bezveze ici na te prezentacije jer imamo forumase koji su bili prosle godine na tim prezentacijama. Cini mi se i da su se ovde na forumu skupljala pitanja koja bi se postavila na tim prezentacijama od strane forumasa koji ce ici na njih. Tamo necete dobiti odgovor na bilo koje ozbiljnije pitanje. To je za totalne anonimuse. Pricace o tome da je prijava besplatna, da traje mesec dana, da postoje prevaranti i te gluposti koje vec zna i svaka baba u Srbiji. Ko god je postavio neko ozbiljnije pitanje (recimo o trogodisnjim skolama i slicno) nije bilo odgovora jer oni znaju manje od nas forumasa.
Reply With Quote
Staro 27.09.2012, 21:46
joga joga je offline
Drug član

Datum prijave: 02.09.2012
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik pcelica Prikaz poruke
Svašta..nisam znala da i to rade.. odakle si to iskopala?
pa sa sajta americke ambasade u beogradu,a na facebooku(fb strana amer ambasade u bg) su mi odgovorili da ce biti konsultacije gde mozemo pitati sve sto nam nije jasno....ja cu ipak ici,mada vidim da nije iskustvo dobro...ali ovde mi niko ne odgovara na pitanje vezano za brak posle razvoda ponovni posle dobijanja GC,tako da ja svakako putujem sutra za ns da to pitam....
Reply With Quote
Staro 28.09.2012, 13:45
ancasper ancasper je offline
Član

Datum prijave: 28.09.2012
Nepromenjeno

Mi (suprug, cerka, bebac i ja) se prijavljujemo po prvi put ove godine... Ne znamo sta da ocekujemo, ali nam je dozlogrdilo ovde i vec neko vreme razmisljamo o odlasku... Mozda nam se i posreci! Mnogo srece svima od oktobra i pozdrav!
Reply With Quote
Staro 28.09.2012, 17:10
NightSky's Avatar
NightSky NightSky je offline
Stari vuk

Datum prijave: 11.01.2012
YU lokacija: Sarajevo, BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Zana Prikaz poruke
Ovo bi najbolje bilo da ti odgovori neko iz tvoje drzave, mada ja licno ne vidim nikakv problem da se entitet upise u to polje. To bi mu bilo isto kao i kad se upise Vojvodina (sto mi u mnogim dokumentima i radimo) i nigde tu nije bio problem. Ja ne vidim problem ni da se tu upise, na primer, Juznobanatski okrug... isto kao kad ja upisem ovde Los Angeles County ispod grada... Zaista ne verujem da na to treba da se obraca tolika paznja jer je po mom misljenju marginalan podatak.

Poz, Z
Citat:
Prvobitno poslao korisnik landlord Prikaz poruke
Ja sma bio stavio Canoton Sarajevo, ali sumnjam da ti to igra neku ulogu.
Ma pretpostavljala sam da to nije toliko bitno, ali, opet, tamo piše da se treba obavezno upisati, pa proradi crv sumnje... A imam gdje pitati, pa ne moram razbijati glavu!
Hvala na odgovorima!

DV 2020
Reply With Quote
Staro 28.09.2012, 20:22
misica misica je offline
Drug član

Datum prijave: 22.11.2011
Nepromenjeno

Da li neko zna sta ce se desiti ako se ja i suprug prijavimo sad pocetkom oktobra,a 22 oktobra budemo izvuceni ,ja bih da cekam ali je moj suprug nestrpljiv,kaze svasta moze da se desi pa da prijave ne traju mesec dana...hvala
Reply With Quote
Staro 28.09.2012, 20:54
Mirko86 Mirko86 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 08.03.2011
Nepromenjeno

Kako da 22-gog budete izvuceni ? I kad se uopste u istoriji lutrije nisu pridrzavali zadatog roka za prijavu...svasta.
Reply With Quote
Staro 28.09.2012, 21:25
AllenJohnJohnson AllenJohnJohnson je offline
Drug član

Datum prijave: 14.01.2012
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik misica Prikaz poruke
Da li neko zna sta ce se desiti ako se ja i suprug prijavimo sad pocetkom oktobra,a 22 oktobra budemo izvuceni ,ja bih da cekam ali je moj suprug nestrpljiv,kaze svasta moze da se desi pa da prijave ne traju mesec dana...hvala
Od 22 oktobra do 3 novembra imate 12 dana. Nemojte bezveze nekome zauzeti mjesto pa se prijavljivat prije.
Reply With Quote
Staro 28.09.2012, 22:13
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

Ima ovogodisnjih ucesnika koji neće čekati 22.10. jer praktikuju da se prijavljuju istog datuma u Oktobru svake godine koji je pre 22.10.
Ima i onih koji se plaše zagušenja kako se bliži kraj pa neće čekati 22.10.
Ima jos razloga da ne nabrajam bezveze.
Pored navedenih razloga i drugih koje nisam naveo ko nam uopšte garantuje da će 22.10. i biti izvlačenja, ili ko garantuje da neće biti pomjereno i ako ga bude?! Oni na zvaničnoj stranici ne garantuju izvlačenje 22.10. Znači treba da čekaš nešto 22.10. da bi poslao novu prijavu a ne znaš šta čekaš?! Svakako da će ovim potezom pomjeranja na 22.10. dovesti do jednog broja igrača za DV-2014 koji će se nepotrebno prijaviti i time možda zauzeti drugom mjesto. A moglo je drugacije da im je administracija normalna. Ali briga tu administarciju za nas kroz sve ove godine sumnjivh odluka.
Reply With Quote
Staro 28.09.2012, 23:40
ZeljkoUSA's Avatar
ZeljkoUSA ZeljkoUSA je offline
Stari vuk

Datum prijave: 13.05.2010
US lokacija: Realno: Chicago
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan Prikaz poruke
Nemojte bezveze ici na te prezentacije jer imamo forumase koji su bili prosle godine na tim prezentacijama. Cini mi se i da su se ovde na forumu skupljala pitanja koja bi se postavila na tim prezentacijama od strane forumasa koji ce ici na njih. Tamo necete dobiti odgovor na bilo koje ozbiljnije pitanje. To je za totalne anonimuse. Pricace o tome da je prijava besplatna, da traje mesec dana, da postoje prevaranti i te gluposti koje vec zna i svaka baba u Srbiji. Ko god je postavio neko ozbiljnije pitanje (recimo o trogodisnjim skolama i slicno) nije bilo odgovora jer oni znaju manje od nas forumasa.
Upavo tako. Prosle godine bilo nas par forumasa (neki sa velikim stazom u lutriji) i znali smo neke odgovore za koje oni nisu bili sigurni.

Sve sto je nedoumica i predmet rasprave na forumu ostace tako i posle te prezentacije koja je korisna za ljude koji su culia za lutriju, a ne veruju da je istina, pa cuju zvanicnu potvrdu.
Reply With Quote
Odgovori

Pravila pisanja