![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Kako naći najpovoljniji let za Ameriku » Bitni linkovi | ||||
10 korisnih saveta za kupovinu jeftinih avionskih karata | Kupovina karata - AGENTI | Kupovina karata - ONLINE | Kuponi i sniženja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
hvala puno,Mikisa...javicu obavezno da li sam izvucena..pozzz
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
jedno pitanje u vezi kofera..sta ako imam pet kofera,jel i da lje za prvi gratis,a za ostale se placa po 50 dolara ili placam samo za drugi..
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nego, jedan prijateljski savjet: ako ides zastalno u US, nemoj nositi puno stvari, u US je skoro sve tri puta jeftinije nego ovdje kod nas. Ponesi nesto za sta si emotivno vezana: slike, neke sitnice, a one velike stvari ostavi, ili jos bolje, napravi veliku sale, pozovi raju, pa da te i oni na taj nacin poguraju ![]() Ja polako poklanjam knjige prijateljima, neke su strucne, a neke su ono beletristika koju sam ionako donijela iz US (paperback je 50 centi!), pa da ne ostane kod mojih da im ne zauzima prostor...
|
|||
|
|||
![]()
hahahah,u pravu si...mislila sam cisto nesto za prvo vreme,valjda vecina tako nosi ili sam mozda ja jedina koja se opterecujem..hvala
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ne opterecuj se bez potrebe, ja prvi put kad sam isla izgube mi obje torbe, ostanem u sorcu i japankama i prvi dan po slijetanju odem sama u shopping javnim prevozom (plan grada, plan linije koja ide do shoppinga, nepoznati grad, prvi put u US, ma prvi put bilo gdje... uglavnom evo sam prezivila da ti pricam ![]()
|
|||
|
|||
![]()
aaaa ja bi dozivela nervni slom...mi planiramo da idemo preko Frankfurta,Lufthansa oni su valjda odgovorniji po tom pitanju...
![]() Last edited by misica; 06.12.2011 at 09:35. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Svaki dodatni kofer - opet do 23 kg - nadoplatiš 75 usd |
|
||||
|
||||
![]()
"Biser je ponovo u modi."
39.526 dinara Budimpesta - Cikago! 21. mart ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
brutalno jeVtino... sa kombijem (1 pravac naravno) 430 evra ...
![]()
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Studirati ili otici u Ameriku? | IvanDash | Vaša strana | 19 | 12.10.2014 19:08 |
Sanse za odlazak u Ameriku | dina123 | Vaša strana | 4 | 23.04.2014 07:34 |
Kako da dodjem kod žene u Ameriku | ozenjen | Porodične imigrantske vize | 18 | 09.08.2013 23:20 |
Idemo u Ameriku (dokumentarci) | perodot | Lokacije u USA | 4 | 27.10.2009 14:41 |
![]() |