![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Vozačka dozvola - Driver's License » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Viza mu traje do maja,znači ako dobije vozačku i ona traje do maja?Pre isteka će doći da je produzi,obnovi kako god...da li to znači da i dozvolu mora da obnovi?
|
|
||||
|
||||
![]()
Tako bi trebalo da bude po pravilima - da vazi do isteka vize, a da se vadi nova prilikom sledece posete. Medjutim, u dosta slucajeva to zavisi i od sluzbenika na kog naletis. Neko moze da ga vrati i odbije jer je ostalo jos samo par meseci do isteka vize. Opet neka druga "Mica Ubica" moze da izda dozvolu i na duzi period ("Visitors" obicno vazi godinu dana ukoliko i to nije menjano).
|
|
|||
|
|||
![]()
Ima peticiju odobrenu na četiri godine,ne znam da li to ima uticaja,pozitivnog naravno...a za ovo ubica si u pravu, ima ih pa i tamo...svakako će morati da poseti odg.ofis i da vidi o čemu se radi,hvala na odgovorima.
|
|
|||
|
|||
![]()
Odgovor je da. Ja sam moju do sada vodila minimum 5 puta. Evo bas prosle nedelje sam konacno dobila jednu koja ce da mi vazi do 2022!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() U IL je DL 4 godine, a ID 5 godina, na toiko su dobijali i drzavljani i imigranti i stranci (non-iimigrants) dok nije krenulo poostravanje rezima... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sad evo gledam, moja je (IL) vozacka na 5 godina? Za moj rodjendan u 2017 istice.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Dakle ako si DL izvadila nesto posle svog rodjendana 2012-te, vazi do 2017. Nakon toga, svaka naredna je na 4 godine. |
|
|||
|
|||
![]()
Aha, pa ima logike. Hvala na objasnjenju. Mislim da cu je promijeniti dan nakon rodjendana 2017.
|
|||
|
|||
![]()
Kada se mjenja vozacka u istoj drzavi ima li nekih uslova (zdravstveno, neki test, ...) ili samo slikanje i taksa?
Kakva je procedura prilikom preseljenja u drugu drzavu? Hvala |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Međunarodna vozačka dozvola Srbije u SAD | Tomislav1970 | Vodič za emigrante | 19 | 14.03.2015 16:32 |
Profesionalni vozači | aZZo | Stare teme | 11 | 11.03.2012 11:09 |
Razvod i Imigracija - da li je potrebna dozvola drugog roditelja? | milenaa | Stare teme | 19 | 27.11.2009 10:08 |
Ja, vozač | srdjevic | Lutrija (zelena, ne Srbije) | 0 | 27.06.2005 21:12 |
![]() |