![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Sacipko;25542]1. O kakvim DSP obrascima govorite?
Jel to kad vec stigne prva koverta? [B]To je kad si izvucen, prvi korak (nema vise koverte)[/B] 2. Sta da radimo sa Confirmation number? Da cekamo maj mesec? Ja sam ukucao br na onaj link i pise session faild... Verovatno se ceka maj?[/QUOTE] [B]Confirmation number skeniras, posaljes sebi na email, spasis na jos jedno mjesto da ne izgubis i cekas... Sretno![/B]
|
|||
|
|||
![]()
sve neki strucnjaci a niko mi ne znao odgovoriti..pih
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=caspero;25545]sve neki strucnjaci a niko mi ne znao odgovoriti..pih[/QUOTE]
WHAT IS THE HIGHEST LEVEL OF EDUCATION YOU HAVE ACHIEVED, AS OF TODAY? You must indicate which one of the following represents your own highest level of educational achievement: (1) Primary school only, (2) High school, no degree, (3) High school degree, (4) Vocational school, (5) Some university courses, (6) University degree, (7) Some graduate level courses, (8) Masters degree, (9) Some doctorate level courses, and (10) Doctorate degree. Ako imas neke predmete koje si slusao na univerzitetu upises some university courses, mislim da je to to. Njih zanima the HIGHEST LEVEL OF EDUCATION... A niko od nas nije strucnjak na forumu, vjeruj mi, samo pokusavamo sa nasim iskustvom da pomognemo drugima... Sretno!
|
|||
|
|||
![]()
Idi na opciju koju je predlozio outerspace ranije danas u postovima. Sa visom skolom odaberes University degree u prijavi, a kad te izvuku u formularu navedi Advanced degree. Slazem se sa tim predlogom narocito za one sa 3 godine srednje skole. Opet mozda ovo misljenje i nije ispravno. Pozdrav.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ako nekom moze biti od pomoci ovako su na zvanicnom sajtu americke ambasade u Sarajevu prevedene opcije o skolskoj spremi iz prijave na lutriju. Tesko da od ovoga ima koristi bez detaljnijeg objasnjenja nekog od sluzbenika! Samo bih dodao da za visu skolu ne vidim smisao stavljati ono some university courses jer to nisu kursevi ili prekinuto skolovanje nego zavrseno skolovanje sa diplomom.
Prenosim sa sajta ambasade (1) SAMO osnovna škola, (2) srednja škola, bez mature, (3) srednja škola sa maturom, (4) stručna skola, (5) neki visokoobrazovni kursevi, (6) fakultetske diplome, (7) neki postdiplomski kursevi, (8) magisterij, (9) neki kursevi iz doktorskog programa, (10) zvanje doktora nauka. |
|
|||
|
|||
![]()
znaci ovo sesto, jel tako ???? .............................................
|
|
|||
|
|||
![]()
@caspero samo u slucaju da posedujes VII stepen strucne spreme, u suprotnom iskoristis IV stepen strucne spreme. na kraju ako posedujes III stepen strucne spreme ne mozes biti nosilac prijave. u tom slucaju kao nosilac prijave se prijavljuje neko ko ispunjava uslove, a osoba sa III SSS (Vocational school) ide kao bracni drug, npr.
EDIT: ili na kraju ako si 3-ca god. fakulteta mozes iskoristiti Some university courses, pod uslovom da si ocistio prve dve godine. to je to, stvari samo treba max pojednostaviti. Last edited by outer_space; 14.10.2011 at 20:53. |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=outer_space;25550]@caspero samo u slucaju da posedujes VII stepen strucne spreme, u suprotnom iskoristis IV stepen strucne spreme. na kraju ako posedujes III stepen strucne spreme ne mozes biti nosilac prijave. u tom slucaju kao nosilac prijave se prijavljuje neko ko ispunjava uslove, a osoba sa III SSS (Vocational school) ide kao bracni drug, npr.
EDIT: ili na kraju ako si 3-ca god. fakulteta mozes iskoristiti Some university courses, pod uslovom da si ocistio prve dve godine. to je to, stvari samo treba max pojednostaviti.[/QUOTE] Zasto ne moze biti nosilac prijave sa III SSS ako ima visu skolu? Nemoguce da neko ima VŠS a da se ne moze uklopiti kao nosilac prijave zbog III SSS! |
|
|||
|
|||
![]()
@jovke mislio sam na osobu koja ima samo III SSS, a za slucaj III (SSS) + VI/1 (VS) pa i VI/2 je najbolje posetiti DV-2013 prezentaciju gde se mogu dobiti pravi odgovori i dalja upustva (mozda i potvrdu onog sto smo pisali u predhodnim postovima).
Last edited by outer_space; 14.10.2011 at 21:36. |
|
|||
|
|||
![]()
opet ste me zbunili..............................................
|
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |