![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
crop[SIZE="2"][SIZE="1"]-vanjem[/SIZE][/SIZE] bi samo odseko ramena, a razmera pix. bi ti opet bila u zahtevanim okvirima. imas primere slika na stranici photo validatora gde mozes da vidis crnu gospodju koja nije crop[SIZE="2"]-[SIZE="1"]vala[/SIZE][/SIZE] sliku uopste, a ona je primer validne slike, takodje.
pozdrav |
|
|||
|
|||
![]()
Znaci slika je u redu samo pozadina da ne bude problem...
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=mijan;25823]Samo bih ovde ubacio info da je danas na onom javnom postavljanju pitanja za vice konzula bilo pitanje sta uciniti ako se greskom predaju 2 prijave? Odgovor je bio da se kontaktira emailom u Kentucky i da ce oni to da SREDE! Znaci mozda i ima neke nade za one sa duplim prijavama.
Bilo je i zanimljivo pitanje da li je potrebno prikazati dokaz o posedovanju nekog novcanog iznosa u svom vlasnistvu na razgovoru u ambasadi.Nisam video da je tu ostavljen odgovor.Nema odgovora da li zato sto ne mogu to da potvrde javno ili je slucajno odgovor izostavljen ostaje misterija.[/QUOTE] Molim te da ne iznosis dezinformacije ovde.Ispratila sam sva pitanja i odgovore i jedna devojka je pitala sta da radi posto je poslala dve prijave-odogovor je bio da ce biti diskvalifikovana i da se tu nista ne moze uraditi.Stvarno ne znam sta si ti i gde citao,ali sigurna sam da konzul sigurno ne bi rekao "kontaktirajte KCC i oni ce to da SREDE" A pitanje oko novca je bilo ovo "Postovani,ukoliko osoba bude izvucena putem DV programa da li ta osoba mora da ima odredjena novcana sredstva koja mu moraju biti garancija i da li je potrbno da ima nekog rodjaka u US. Unapred hvala i pozdrav" Odgovor je bio ovaj "U.S. Embassy Belgrade Halo Srdjan, nije obavezno, ali postoji mogucnost tokom intervjua da ce konzul traziti te detalje." Pitanje oko socijalne pomoci "Da li osoba koja dobije green card, u slučaju ne zaposlenosti u Americi, ima pravo na socijalnu pomoć, koliko dugo i pod kojim uslovima?Hvala na informacijama." Odgovor :"Halo Maja, ako konzul misli da neko ce neko socialjnu pomoc u Americi, u tom slucaju viza nece biti " |
|
||||
|
||||
![]()
Prijava drugi put! Sretno svima :1081::1081::1081::1081::1081::1081::1081:
|
|
||||
|
||||
![]()
moze li mi neko pouzdano odgovoriti:ako je razveden i ima 52 god,djecu 25,23 i 20god,misli da preda za GC,mora li i njih navodi u aplikaciji:drool:
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=NEMANJ@;25848]moze li mi neko pouzdano odgovoriti:ako je razveden i ima 52 god,djecu 25,23 i 20god,misli da preda za GC,mora li i njih navodi u aplikaciji:drool:[/QUOTE]
Kada krene popunjavati aplikaciju i kad stavi da je razveden vidjece postoji li varijanta da se upise broj djece u prijavi ja nisam siguran ali znam da ima neko na forumu ko ce ti moci dati pouzdanu informaciju:;D: |
|
||||
|
||||
![]()
ima solucija koliko dece,ali mislio sam posto su svi punoletni da moze eskivirati :suure:
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Neverhood;25813]Zagrebi malo dublje, naci ces zescu diskusiju o toj temi.
Pozdrav.[/QUOTE] zagrebao sam,ali nisam nasao. ako neko zna,molim da napise,ili bar linkuje na temu,prosto mi je neverovatno da ko je otisao ne zna koliko je para dao do momenta kad seda u avion. necu vise gnjaviti sa ovim,ako se nadje neko da napise-hvala,ako ne-opet hvala. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=fetus;25851]zagrebao sam,ali nisam nasao.
ako neko zna,molim da napise,ili bar linkuje na temu,prosto mi je neverovatno da ko je otisao ne zna koliko je para dao do momenta kad seda u avion. necu vise gnjaviti sa ovim,ako se nadje neko da napise-hvala,ako ne-opet hvala.[/QUOTE] Nismo jos otisli ali racunao samo koliko ce nas izaci da odemo tamo i racunam ti po cijenama za 1 osobu: Slikanje za predaju/slanje KCC ~5 eura Papiri (dokumentacija rodni list bla bla) 25-35 eura Viza 808 dolara Ljekarski pregled ~100 dolara Karta zavisi gdje i kad Frankfurt - New York 250-500 eura vjerovatno sam nesto izostavio :)
2010 Prva prijava na DV lottery 16.07.2011 izvucena supruga 2012EU00031xxx 27.07.2011 Papiri poslati u KCC Februar 2012 Interviju zakazan za prvu polovinu aprila VIZA ODOBRENA 13.04.2012 - dzaba sto je bio petak! ![]() Karte kupljene !!!! 18.06.2012 ![]() Skype - master_feanor ako neko treba kakvu pomoc nek se javi 18.06.2012 USA Portland!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=NEMANJ@;25850]ima solucija koliko dece,ali mislio sam posto su svi punoletni da moze eskivirati :suure:[/QUOTE]
Pise u uputstvu za prijavu-prijavljuju se neozenjena/neudata deca samo do 21-e godine zivota. |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |