![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Vožnja kamiona u Americi - Trucking in USA » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Meni je u principu da ustekam sto pre kintu za sredjivanje znamo cega. i dok to ne sredim vozikao bih kamion a za dalje bih hteo da sredim diplomu ako je to uopste i moguce i na to da se bacim.
|
|
|||
|
|||
![]()
U konobarisanju mozes da ustekas samo od tip-ova. Znaci ako nisi super-ljubazan, predusretljiv, usluzan, kulturan, uvlakac, nasmejan i/ili neki maneken, ne racunaj na to.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ako nista taj tip "Customer Service-a" nije toliko neophodan za kamion
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Vise sam za "Customer service" ali tu nema toliko kinte...
|
|
||||
|
||||
![]()
Customer Service je vecinom izvezen u Indiju, Latinsku Ameriku, na Filipine...
Trucking zahteva minimum customer service skill-ova, mada u Americi je pozeljno imati ga na svakom radnom mestu ![]()
|
|||
|
|||
![]()
@Magelan,
ne rece sta bi sa Aristotelom? Da li je udaljen sa foruma ili se sam udaljio? Znam da je bilo nekih problema sa njim, ali mislim da je i on imao zanimljive komentare i steta sto vise ne ucestvuje. Znam da su njegove cifre delovale malo prenaduvane, ali evo gledam na Cikaskoj Craigslist-i, oglase za CDL Class A poslove na linku za "Transport" i videh neke firme koji kazu da njihovi owner opeartors mogu da zarade $5,500-$8,000 per week. Da li mislis da su tu u pitanju neke prevare i prenaduvane plate, samo da te navuku da se sign-up sa njima a posle ispadne 5 puta manje? Last edited by Magelan; 14.05.2015 at 00:27. Razlog: Moderacija |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nas dispatch Aristotel se javio relativno skoro na temi "Chicago, Illinois" ![]()
|
|||
|
|||
![]()
a pa to je onda to, verovatno se na to misli, pre troskova... hvala!
a znaci tu je Aristotel? ajde bas cu sad da potrazim! ![]() e da, jos nesto, na jednom drugom nasem sajtu, jedan nas lik iz Cikaga, stariji 60+ godina ima, stari kamiondzija se hvali da on dobija $4-$5 po milji, i to samo vozi lokal, oko Cikaga, ne vise od 250-400 milja na dan, ostaje mu kaze 10-15 hiljada cisto mesecno. sta mislis jel laze? meni to deluje kao price za malu decu da ti pravo kazem. navodno radi za neku nemacku firmu. sve kulturno, fino, ma milina... svako vece kuci, samo monday-friday vozi. po njegovoj prici vozi tzv. reefer. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Postoje lokalne ture od 250 milja koje su se placaju $800. Recimo, reefer tura od Kalifornije do Virdzinije (2800 milja) se placa $7500.
Onda se desi da iz Virdzinije ne mogu da ti nadju dobru turu nazad pa moras da vozis prazan 3-4 sata da bi pokupio turu koja placa $1.50 po milji. Zarada nije fiksna nedeljno nego imas dobre nedelje i lose nedelje. I onda napravi prosek. Last edited by reg; 14.05.2015 at 13:20. |
![]() |
Tags |
voznja kamiona u americi, šleper amerika |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Vozac kamiona zelena karta | nebojsagm | Vaša strana | 11 | 02.08.2012 11:14 |
![]() |