ZELENA KARTA - LUTRIJA  
Balkan
Njujork
Čikago
Los Anđeles

Nazad   ZELENA KARTA - LUTRIJA > FORUM > Zelena Lutrija > Prijava na Lutriju

Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade

Prijava na Lutriju » ZAKLJUCANO: Dobitnici Maj 2015 DV 2016 » Bitni linkovi
O Lutriji Uputstvo za prijavu Agencije za prijavu Korisne informacije Učlanite se

Zatvorena tema

Thread Tools Display Modes
Staro 07.05.2015, 01:07
Amra Huric Amra Huric je offline
Drug član

Datum prijave: 05.09.2010
YU lokacija: Brcko/RS/BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik IgorMAD Prikaz poruke
Vi brkate ovaj "Session timout" koji je konstantan sa necim sto se povremeno javi.
Ovo su definitino brojevi koji su izvuceni, a to cete videti narednih dana, zapamtite samo ljude koje su rekli da su dobijali samo tu poruku i nista vise sem toga.
Jedino ako ne poniste izvlacenje kao pre par godina.
Daj bogdom da je tako, ali znaj da sigurno nije. Jer 2012 meni licno samo to izbacivalo i ama bas ista prica se vodila i nista.
I sad mi je isto session time out, ali necu da se bezveze nadam, kad sam vec jednom kroz to prosla. Samo svoje iskustvo pricam, jer bolje se ne nadati i onda se obradovati, nego unaprijed se nadati i onda nista.

Kako se kaze prvo se skoci pa rekne hop, a ne obrnuto.

Bezveze ljudi paniku dizu oko toga.
Staro 07.05.2015, 01:31
Luisa95's Avatar
Luisa95 Luisa95 je offline
Član

Datum prijave: 24.04.2014
US lokacija: New York City
YU lokacija: Split,Hrvatska
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Amra Huric Prikaz poruke
Daj bogdom da je tako, ali znaj da sigurno nije. Jer 2012 meni licno samo to izbacivalo i ama bas ista prica se vodila i nista.
I sad mi je isto session time out, ali necu da se bezveze nadam, kad sam vec jednom kroz to prosla. Samo svoje iskustvo pricam, jer bolje se ne nadati i onda se obradovati, nego unaprijed se nadati i onda nista.

Kako se kaze prvo se skoci pa rekne hop, a ne obrnuto.

Bezveze ljudi paniku dizu oko toga.
Nisam upucena kakvo je stanje bilo 2012,pa jeli mi mozes reci jeli isto bilo kao sad da nitko nije izvucen ili? I jesu li takoder iz kcc poricali to?
Staro 07.05.2015, 02:01
IgorMAD's Avatar
IgorMAD IgorMAD je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 10.01.2013
US lokacija: ?
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Ovo nema nikakve slicnosti sa 2012. godinom, onda se desilo nesto sasvim drugo.
Svi koji su te godine bili izvuceni su se prijavili istog dana, tako da su svi u porodici, roditelji zajedno sa punoletnom decom bili izvuceni.
Ponisteno je izvlacenje i sledece je bilo mislim mesec dana kasnije.

Prosle godine je i dobitnicima pisalo "NOT BEEN SELECTED" u prvih par sati, pa su kasnije ispravili to.

Ove godine imamo "Session timeout". Ubedjen sam da su to dobitnici, a nije iskljuceno da i neko od "NOT BEEN SELECTED" bude dobitnik, ocigledno je da imaju velike probleme da odrade nesto kako treba, drugim recima nemaju pojma sta rade.

01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx
21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky
28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky
13.09.2013. Zakazan intervju
13.11.2013. Obavljen lekarski pregled
21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen
Od 12/13/2013 u USA
Staro 07.05.2015, 02:59
Ljanmi Ljanmi je offline
Član

Datum prijave: 05.05.2015
Nepromenjeno

Šansa za dobitak je 1,5% znači da će dobiti svaki 100-ti(neka bude i 50-i ali nije ). Da stavim to ovako, kada bih farmao u nekoj video igri tipa Diablo 3 neki rare item kod nekog boss-a a probability za taj item drop koji jurim je 1,5% bio bi to RARE ITEM. Sad u video igri možeš beskonačno puta da pokušavaš da farmaš taj item kada god hoćeš a ovde SAMO JEDNOM GODIŠNJE! U igri bi se takvo farmanje koje iskače samo nekad, nekad nazvalo "EVENT FARMANJE" gde imaš šanse da ponavljaš proces dok traje event tipa 3 dana da pobeđuješ nekog boss-a ponovo i ponovo i očekuješ(nadaš se željenom item dropu) gde je šansa da podsetim 1,5%. Znači to bi bio VERY RARE ITEM.

Ovde toga nema, imaš jednu jedinu šansu a event je samo jednom godišnje! Daj je bar kvartalno ali nije... Dobiti GC putem DV loterry programa, bio be EXTREMLY RARE ITEM DROP i spada u domen naučne fantastike!

Druga stvar - APSOLUTNO NE VERUJEM da nam daju vize slučajno tj random. Biraju ljude po ko zna kojim kriterijumima. Meni je ovo 5-i ili 6-i put a koliko vidim ima ljudi sa 10 pokjšaja. Savet više, 99% nas 100% neće dobiti GC tako da je najbolje da se cela stvar trajno zaboravi
Staro 07.05.2015, 03:00
Danica Danica je offline
Proteran

Datum prijave: 18.08.2014
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Shanon Prikaz poruke
Ljudi stvar je prosta, u zvanicnom saopstenju https://www.facebook.com/travelgov stoji da je preko 2 miliona ljudi proverilo status i da je od toga preko 12000 selektrovanih. Zasto oni to tako misle. Pa zato sto nakon sto se neko ko je selektovan prijavi, i dobije poruku "session time out" negde ostane zabelezeno kao da je taj notifikovan o dobitku.

Pozdrav.
Meni i dalje "session timed out", sa svih browsera i kompova sa kojih mogla da isprobam, jednim klikom na submit uvek, od pocetka proveravanja (5. maj predvece) pa do ovog trenutka.
Recimo, prepostavke radi, da je tako kako kazes: OK, onda oni kontaju da je taj-i-taj video svoj dobitni status; ali taj-i-taj zapravo nije video nista (osim nesretnog "session timed out"-a). Sta onda da doticni radi?
Staro 07.05.2015, 03:04
Marko3's Avatar
Marko3 Marko3 je offline
Drug član

Datum prijave: 23.02.2010
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Danica Prikaz poruke
Meni i dalje "session timed out", sa svih browsera i kompova sa kojih mogla da isprobam, jednim klikom na submit uvek, od pocetka proveravanja (5. maj predvece) pa do ovog trenutka.
Recimo, prepostavke radi, da je tako kako kazes: OK, onda oni kontaju da je taj-i-taj video svoj dobitni status; ali taj-i-taj zapravo nije video nista (osim nesretnog "session timed out"-a). Sta onda da doticni radi?
Doticni da ceka dok se stvar ne razrijesi i da i dalje provjera status u narednim danima.Nista vise ne mozes uciniti.Mozes im probati pisati ili zvati ih kao sto su neki vec probali ali nikakav konkretan odgovor nisu dobili osim da je sve u redu.
Staro 07.05.2015, 03:05
IgorMAD's Avatar
IgorMAD IgorMAD je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 10.01.2013
US lokacija: ?
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ljanmi Prikaz poruke
Šansa za dobitak je 1,5% znači da će dobiti svaki 100-ti(neka bude i 50-i ali nije ). Da stavim to ovako, kada bih farmao u nekoj video igri tipa Diablo 3 neki rare item kod nekog boss-a a probability za taj item drop koji jurim je 1,5% bio bi to RARE ITEM. Sad u video igri možeš beskonačno puta da pokušavaš da farmaš taj item kada god hoćeš a ovde SAMO JEDNOM GODIŠNJE! U igri bi se takvo farmanje koje iskače samo nekad, nekad nazvalo "EVENT FARMANJE" gde imaš šanse da ponavljaš proces dok traje event tipa 3 dana da pobeđuješ nekog boss-a ponovo i ponovo i očekuješ(nadaš se željenom item dropu) gde je šansa da podsetim 1,5%. Znači to bi bio VERY RARE ITEM.

Ovde toga nema, imaš jednu jedinu šansu a event je samo jednom godišnje! Daj je bar kvartalno ali nije... Dobiti GC putem DV loterry programa, bio be EXTREMLY RARE ITEM DROP i spada u domen naučne fantastike!

Druga stvar - APSOLUTNO NE VERUJEM da nam daju vize slučajno tj random. Biraju ljude po ko zna kojim kriterijumima. Meni je ovo 5-i ili 6-i put a koliko vidim ima ljudi sa 10 pokjšaja. Savet više, 99% nas 100% neće dobiti GC tako da je najbolje da se cela stvar trajno zaboravi
Ma sigurno imaju kriterijume, dokaz je taj da su mene izabrali
Ne izmisljajte, sve je random, nema tu nikakvih kriterijuma.

01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx
21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky
28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky
13.09.2013. Zakazan intervju
13.11.2013. Obavljen lekarski pregled
21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen
Od 12/13/2013 u USA
Staro 07.05.2015, 06:44
NatasaDXB NatasaDXB je offline
Član

Datum prijave: 21.04.2015
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Danica Prikaz poruke
Koliko sam ja upoznata, ti kada proveris na sajtu i dobijes info da si izvucena ( to po ovoj prici oni kontaju da jesi ) trebalo da dobijes e mail sa svim uputima kako dalje. Oni ne salju taj e mail dobitnicima dok se isti ne uloguje da proveri.
Staro 07.05.2015, 07:00
Cunami Cunami je offline
Drug član

Datum prijave: 31.03.2012
Nepromenjeno

Oni šalju samo jedan mail...

Jedino što pošalju jeste e-mail i to kada dođe tvoj broj na red za intervjuu (otprilike 45 dana prije intevjuua). Znači nakon što potvrdiš učešće kao selektovan ( tako što popuniš obrazac DS-260 i pošalješ ), a 45 dana prije intervjuua. Jasno kao dan...
DS-260 Popunili i poslali 02.06.2014.
Ljekarski 21.05.2015. Eurofarm - Sarajevo
Interview 04.06.2015. - Sarajevo - Vize odobrene
Departure Day 06-Sep-2015.
Staro 07.05.2015, 07:09
MIRO's Avatar
MIRO MIRO je offline
Drug član

Datum prijave: 26.06.2013
US lokacija: Bilo gde..
Nepromenjeno

Pozdrav clanovima foruma, drugi put dve prijave i nista. Idemo dalje borba..
Zatvorena tema

Pravila pisanja