![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv-2019 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Hehehe Veliki Brat uzeo durbin ... Ali to je još sve samo na razini predloga. Last edited by svetlana33; 14.05.2018 at 18:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam iz Republike Srpske i mislim da nas se stvarno jako malo prijavilo. Pokusavam na sve neke načine da dodjem do podataka koji je to broj ali mi ne uspjeva. Jedino me tješi što mi je slikarka rekla da koga god je slikala za americku vizu da ju je i dobio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Samo da DV2019. klasi pozelim da svi budete izvuceni i drzim vam fige!!!!!SRECNO !!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
takođe!!! svima nam želim PUNO sreće!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudiiiiii sretno sutra svima, da svi budete izvučeni !!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
broj prijavljenih za lutriju prosle godine je bio 23 miliona, a na red ce stici maksimum 30 hiljada izvucenih, tako da su realne sanse da se nadjete u americi 0,13%. cak iako vas izvuku postoje sanse da nedobijete vizu. u svakom slucaju zelim puno srece svima! jel zna neko u koliko sati po nasem vremenu se mogu videti rezultati lutrije?
|
|||
|
|||
![]()
00:00 15.05.2018. Odbrojavanje može početi
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Puno sreće svima! Rezultati će biti dostupni sutra posle 18h po srednjeevropskom vremenu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Prije svega da vas sve pozdravim
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |