![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Social Security Number & Green Card » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ili mi GC mozda nije stigao zato sto nije pisalo moje ime i prezime na sanducetu, mada to ne bi trebalo da bude problem. Sada sam stavio i svoje ime na sanduce, za svaki slucaj. |
|
|||
|
|||
![]()
Mislim da je upravo tu problem, na vise mesta sam ranije procitao da postar nece isporuciti tu kovertu ako na sanducetu nije odgovarajuce prezime. I ovo je skroz razumno, zamislite vi pogresili npr adresu a on isporuci validan boravisni dokument nekom drugom....
|
|||
|
|||
![]()
Glupa opaska, ali da da li ste pri ispunjavanju obrazca adresu naveli ispravno?
Kad kažem ispravo onda mislim na ovu varijantu: Mr. Jack Richardson (ime osobe kod koje se nalazite) c/o Sookie Forumašica Green Bell Av. #458 Orlando, Florida 32104 Bit će situacija gdje se neće moći staviti sopstveno prezime na sanduče, a ovo je ispravan način adresiranja kada očekujete poštu na tuđoj adresi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sookie Forumašica c/o Mr. Jack Richardson Green Bell Av. #458 Orlando, FL 32104 Znam jer primam sestrinu i zetovu postu u ovom formatu (c/o sam ja uvijek).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
I sad moram još nešto dopisati jer inače neće da objavi post. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav svima, ja sam jedan od sretnika koji je u 2016 izvucen na Dv lutriji i svu proceduru sam zavrsio u rekordnom vremenu. U decembru zakazan intervju u ambsadi i odmah nakon toga sam i usao u USA, 5 dana prije Nove godine. S obzirom da sam sad usao samo da bi aktivirao status i biti cu ovdje jos mjesec i po zanima me sljedece> , U BiH se vracam jer imam odbranu magistarskog rada i nakon toga planiram se doseliti u USA. Ovdje imam srecu jer imam kod koga da budem na pocetku i nekog ko mi moze dosta pomoci na samom startu(Hvala Bogu). E sad me zanima sljedece, drzava u kojoj boravim u Americi je NY i u Bosni sam zavrsio fakultet zdravstvenog usmjerenja(javni-drzavni ) po bolonnjskom sistemu 3+ i 2 godine mastera(cekam odbranu zavrsnu), eh sad me zanima kakve su mogucnosti posla ovdje za medicinare, kako ide oko priznavanja diplome, inace sam zavrsio i srednju Medicinsku.)??? Hvala svima unaprijed na savjetima i sretna nova godina >)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ukoliko želite da Vas upisemo u tabelu izvucenih za DV-2017, molim napisite Vas CN (npr. 2017EU00010xxx), datum slanja DS-260 kao i datum intervjua. Hvala.
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]()
Korisno je pisala i Zana o tome: http://www.zelenalutrija.com/forum/s...3&postcount=32
Verovatno je to isto. Sve što vas zanima možete naći na Pronađi, dole levo. Nema teme koja nije obradjena ovde! Srećno! I Better future- svaka pohvala za silne odgovore. Naslednik Tikicin- ko zna možda budete sledeće godine i Vi u NY ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Moze i taj NY, necu da cepidlacim ![]() Srecno i Vama!
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Oduzimanje Green Card-a | takecare | Agencije za prijavu | 6 | 08.05.2017 14:42 |
Green Card - Sigurnost | Bazzoli | Vaša strana | 11 | 07.07.2015 05:01 |
Green Card za porodicu | Zorzy88 | Stare teme | 3 | 07.02.2011 19:43 |
Green Card and SSN | Smith6000 | Stare teme | 1 | 17.02.2010 09:14 |
![]() |