![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Social Security Number & Green Card » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
E sad najnoviji update.
Da li se nekom desilo? Svi smo dobili ssn, muz i ja smo dobili zk, ali sad nam stigose pisma da 4.4. moramo da se pojavimo da uzmu deci biometrics?! Nama su u ambasadi uzeli u ime dece. Nisam nigde naisla na ovo!!! Zna li neko o cemu se radi?
blog: www.emogration.com FB: www.facebook.com/emogration www.facebook.com/JelenaCrafts od 2004 -2015 on and off pokusaji DV 2017 izvuceni br. 23** 14.05.2016. DS260 popunjen 22.08.2016. stigao poziv za intervju (zakazan za 11. oktobar) 30.09.2016. lekarski 11. 10. 2016. intervju i pozeleneli ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Jedno pitanjce u vezi SSN.
Ukoliko samo na kratko udjem u US da potrvdim vizu i na neki nacin mi ipak ne stigne SSN u narednih mesec dana (da ne kazem 'tri nedelje') na unapred definisanu adresu, postoji li bilo koji nacin da bez fizickog prisustva u US iniciram njegovo izdavanje? Hvala. Last edited by slucajni_prolaznik; 31.03.2017 at 00:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Pozdrav ljudi, mali update oko uscis.gov sajta i provere case-a. Mi imali problem ( i imamo i dalje) da kad unesemo broj za proveru statusa dobijamo "user undefind error" pa smo zvali 1-800 broj i jako fin i smesan lik mi je bukvalno rekao "ma nemoj tu ni da proveravate, cas radi cas ne radi.To je totalno drugaciji sistem od ovoga sto mi koritimo ovde. Ako vam treba bilo koja provera zovite nas". Tako da ko ima problema sa proverom, nek pozove njih, jako ljubazni ljudi.
![]()
____________________________ 2014 - 2 prijave, duplo nista 2015 - 2 prijave, duplo nista 2016 - 2 prijave , IZVUCENI - broj 14XXX 25. Maj - poslat DS-260 27. Decembar - Zakazan lekarski 12. Januar 2017. - Zakazan intervju i POZELENELI 13. Januar - Vize u pasosu 04. Mart - ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eve i jas da prijavam deka so soprugata sme vekje 5-ti den vo CHI i go cekame SSN.
Rabotata e vo toa sto koga bevme da podnesuvame, gospogjata sto raboti tamu, ni rece deka ne moze da ja prifati aplikacijata poradi toa sto vekje vo imigraciono ,,e podneseno,, za SSN i sme vo proccesing!!! Citajki gi iskustvata deka SSN nema da stigne ako sami ne podneseme, insistirav i probav da i objasnam na zenata deka toa vo praksa ne ide bas taka.... na toa samo mi se nasmea i mi posoci deka nisto nemoze da napravi, morame da pocekame dve nedeli i ako togas ne ni stigne da dojdeme i da ja podneseme aplkacijata. Ni dade nekakov dokument na koj sto pisuva deka vo momentot ne moze da se izdade ssn i deka sme vo procedura na dobivanje, vo slucaj da sakame da aplicirame za rabota(iako toa nikoj ne go zema vo predvid i site ni rekoa deka mora ssn) Taka sto ne ni ostanuva nito drugo tuku da cekame, setame ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sad jos jedan update. Bili smo juce da uzmu deci cuvene biometrics kako nam je bilo zakazano i zapanjila sam se da su uzeli deci od 5 i 9 godina otiske prstiju ;/ Moram da priznam da me je to juce ubedacilo i slomilo i bas sam se osecala nekako jadno gledajuci kako mi deci uzimaju otiske. Moguce da su se samo nagomilale emocije, ali isplakala sam se a tip sam koji ne place (dobro nije to bio jedini razlog ali definitivno jedan od). Moguce i da je sve administrativna zabuna jer sam tipu na ulazu rekla (on vas pita sto ste tu) rekla da nisam cula da se deci uzimaju otisci, a on je rekao: nisam ni ja. Ne znam ali eto da vas ne iznenadi ako se i vama desi
blog: www.emogration.com FB: www.facebook.com/emogration www.facebook.com/JelenaCrafts od 2004 -2015 on and off pokusaji DV 2017 izvuceni br. 23** 14.05.2016. DS260 popunjen 22.08.2016. stigao poziv za intervju (zakazan za 11. oktobar) 30.09.2016. lekarski 11. 10. 2016. intervju i pozeleneli ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Na moe licno iznenaduvanje, socijalnite broevi vcera pristignaa Na nasata adresa.(iako mislev deka celata situacija ke SE odogovleci I deka ke morame sami da apicirame)
|
|
||||
|
||||
![]()
Imam SSN jos od 2008 godine kada sam bi ona WTA programu i ako se ne varam broj mi je izdat sa nekim ogranicenjem da mogu da radim samo za jednog poslodavca, tj. onog koji mi je i zavrsio papire.
Mislim da sam negde procitao da u takvim slucajevima kada sam vec izvucen za GC odnosno kada sletim u USA da cu morati da skinem tu zabranu. Da li neko zna nesto vise o ovoj temi kako bih bio spreman? Uskoro putujem...
Izvučen iz osmog puta ![]() 04.05.2016. - Popunjen DS-260 21.11.2016. - Zakazan intervju za 17.01.2017. 25.11.2106. - Promenjen bračni status 30.10./11.11.2016. - Otkljucan/ Dopunjen DS - 260 09.01.2017. - Završen lekarski 17.01.2017. - Intervju 26.01.2017. - Stigli pasosi 25.04.2017. - Flight ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
kada ste popunjavali DS-260, jeste odabrali opcije da ste vec aplicirali za SSN i da vam posalju kartu? To bi sve trebalo da potvrdite kad ulazite u zemlju. Broj vam ostaje isti, samo vam se skidaju ogranicenja, kako ste i sami rekli. Sup.Mod.
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Oduzimanje Green Card-a | takecare | Agencije za prijavu | 6 | 08.05.2017 14:42 |
Green Card - Sigurnost | Bazzoli | Vaša strana | 11 | 07.07.2015 05:01 |
Green Card za porodicu | Zorzy88 | Stare teme | 3 | 07.02.2011 19:43 |
Green Card and SSN | Smith6000 | Stare teme | 1 | 17.02.2010 09:14 |
![]() |