![]() |
|
|
Stare teme Teme iz ostalih foruma koje su zastarele i zatvorene davnih dana. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=mijan;28925]Prosle godine je u Maju bila fino opcija da se proveri posebno za DV-2011 (koja je bila u toku) i DV-2012. Sada "kao" svi ulazimo kroz DV-2012 za proveru DV-2013. Sto cu ja ulaziti kroz DV-2012 a igrac sam Dv-2013 i ispod stoji opcija za DV-2013 samo bez linka za ulaz?!
Uz samo 3 dobitnika, i obecano Oktobarsko izvlacenje bez jasnih uslova, opet je sve sumnjivo i ko zna sta se desava. Znam da je sve ovo jad, tuga, i ponizavanje igraca! Smor zesci...[/QUOTE] Pa jeste smor,ali sta da radimo brate,kada nista ne mozemo da promenimo.Ostaje samo da se nadamo |
|
|||
|
|||
![]()
evo ja sad videh na facebooku da je jedna prijateljica iz hrvatske izvucena, muz nije. a sto je najstrasnije ona ne zeli da ide :blink: ne znam zasto se onda prijavljivala, nadam se da ce u medjuvremenu promeniti misljenje..
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=shanzy;28930]evo ja sad videh na facebooku da je jedna prijateljica iz hrvatske izvucena, muz nije. a sto je najstrasnije ona ne zeli da ide :blink: ne znam zasto se onda prijavljivala, nadam se da ce u medjuvremenu promeniti misljenje..[/QUOTE]
Eh, život ima čudan smisao za humor... :nene: ...
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=shanzy;28930]a sto je najstrasnije ona ne zeli da ide :blink: ne znam zasto se onda prijavljivala, nadam se da ce u medjuvremenu promeniti misljenje..[/QUOTE]
Grrr... Mada dobro, njihov izbor. Možda je zbog takvih uvedeno ovo izvlačenje u oktobru? Inače, meni sve nešto čudno što ima tako malo izvučenih na forumu... šta je ova godina tako baksuzna za forumaše? :blink:
|
|||
|
|||
![]()
algoritam je kriv za sve.
pozdrav. [SIZE="1"]The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 50 characters.[/SIZE] |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=TheNenad;28933]Grrr... Mada dobro, njihov izbor. Možda je zbog takvih uvedeno ovo izvlačenje u oktobru?
Inače, meni sve nešto čudno što ima tako malo izvučenih na forumu... šta je ova godina tako baksuzna za forumaše? :blink:[/QUOTE] njihov izbor, da, ali stvarno nema smisla prijavljivati se i zauzeti necije mesto, ako ti nije cilj da odes |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=shanzy;28930]evo ja sad videh na facebooku da je jedna prijateljica iz hrvatske izvucena, muz nije. a sto je najstrasnije ona ne zeli da ide :blink: ne znam zasto se onda prijavljivala, nadam se da ce u medjuvremenu promeniti misljenje..[/QUOTE]
E bas zbog tih i nekih drugih razloga ja mislim, su uveli dodatno izvlacenje. Logicnije mi je dopuniti onu brojku od 50.000 izvucenih brojeva, sa jos jednim izvlacenjem tokom godine, nego izvuci 100.000 brojeva pa popunjavati "rupe" od onih sto ne provere, odustanu ili sta vec. Ambasada USA ne mora znati nista o DV Lutriji ali svakako se evidentira svako ko je bio na intervjuu i dobio vize...pa s obzirom da ima 5-6 meseci do oktobra, znace vrlo dobro (DVD Lutrija) koliko jos treba njih izvuci (i iz kojih drzava) da bi se namirila brojka. Moje misljenje. |
|
|||
|
|||
![]()
DV 2013 -HAS NOT BEEN SELECTED
Vishe srece drugi put svima;) |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=shanzy;28936]njihov izbor, da, ali stvarno nema smisla prijavljivati se i zauzeti necije mesto, ako ti nije cilj da odes[/QUOTE]
Who cares?! Nešto se dijeli besplatno, hajmo uzet' pa ćemo bacit' u prvu kantu za smeće, odmah iza ćoška! :belj: Bez namjere da bilo koga vrijeđam, ali stvarno mi muka dođe kad vidim da ima ljudi koji se prijavljuju po 10 i više godina, znači stvarno, ali stvarno žele da odu, a neko se prijavi 'nako i izvuku ga iz prvog puta, pa se još nećka, bi - ne bi iš'o! :realmad:
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=NightSky;28939]Who cares?! Nešto se dijeli besplatno, hajmo uzet' pa ćemo bacit' u prvu kantu za smeće, odmah iza ćoška! :belj:
Bez namjere da bilo koga vrijeđam, ali stvarno mi muka dođe kad vidim da ima ljudi koji se prijavljuju po 10 i više godina, znači stvarno, ali stvarno žele da odu, a neko se prijavi 'nako i izvuku ga iz prvog puta, pa se još nećka bi - ne bi iš'o! :realmad:[/QUOTE] pa i meni je muka, zato kazem - nadam se da ce promeniti misljenje i otici. jer cu je u suprotnom zamrzeti :D |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prijava za devojku | banej86 | Stare teme | 4 | 02.11.2010 18:48 |
Zasto ne radi prijava na Lutriju? | dele506 | Stare teme | 53 | 17.11.2009 14:05 |
Hepatitis i prijava na lutriju | landlord | Stare teme | 2 | 02.09.2008 01:09 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |