![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Social Security Number & Green Card » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dokolku si uplatil veke si trebal da ja stavis novata adresa. Poveke pati e objasnuvano deka za dobivanje na GC i SSN se dve razlicni institucii. Na vlez sluzbenikot ke ti ja vnese vo sistem novata adresa obavezno prasaj dali ke bide azurirana. Istoto ova mozes I sam da go napravis online so AR-11 form change of address. Sto se odnesuva do SSN ke si otides vo najbliskata kancelarija i ke dobies potvrda od sluzbenikot deka si podnel baranje za dobivanje SSN i ke ti stigne za 10 dena. |
|
|||
|
|||
![]()
Da izvrsiv uplata od 220$ online. Barav no ne najdov pole za adresa menuvanje. Uplatata bese prilicno ednostavna, sistemot barase samo A-number i DOS number. Se nadevam promenata na adresa ne e problem da se napravi na POE.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Postovani forumasi imam jedno pitanje, ako neko moze da mi da odgovor.
Iscitao sam puno tema i stvarno sve pohvale za sjajan info o svemu i svacemu na teme GC. Ono sto mene zanima je da li fee za izradu GC moram platiti odmah po eventualno uspesno zavrsenoj proceduri i vizom u pasosu, ili se mogu "svercovati" neko vreme za overenom vizom na ulazu u SAD, zatraziti ssn, i posle nekog vremena uplatom fee da mi stigne "plastika"? Pozdrav svim forumasima i jos jednom ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eve ti link za da procitas podetalno https://www.ssa.gov/forms/ss-5.pdf |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
DV-2015 - prvi put, 2 prijave - IZVUCENI 22.05.2014. - popunjeni formulari 19.02.2015. - lekarski 24.02.2015. - intervju/odobrene vize/Administrative processing 26.03.2015. - konacno stigli pasosi (sa vizama) 28.03.2015. - kupljene karte 24.06.2015. - NYC resident ![]() 01.04.2016. - Garden State |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ko god smatra da ta taksa i nije veliki iznos (kad zivis u Srbiji), nek ga pomnozi sa 4 ili nekim vecim brojem i neka razmisli ponovo. |
|
|||
|
|||
![]()
Hvala za info.
Hvala aleksandarzz, bas tako kod nas je slucaj sve puta 4,pa se troskova nagomilalo. Pozdrav, sretno svima! ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Oduzimanje Green Card-a | takecare | Agencije za prijavu | 6 | 08.05.2017 14:42 |
Green Card - Sigurnost | Bazzoli | Vaša strana | 11 | 07.07.2015 05:01 |
Green Card za porodicu | Zorzy88 | Stare teme | 3 | 07.02.2011 19:43 |
Green Card and SSN | Smith6000 | Stare teme | 1 | 17.02.2010 09:14 |
![]() |