![]() |
|
|
ZelenaLutrija.com - O sajtu Predlozi, sugestije, pitanja o sajtu |
ZelenaLutrija.com - O sajtu » Treba mi usluga od administratora foruma » Bitni linkovi | ||||
Donacije | Partneri | Novosti | Bilten (newsletter) | Zelena Lutrija |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Moze li mi neko pomoci da dodjem do administratora foruma, treba mi jedna mala usluga, nesto sto samo admin moze da uradi. Na PP molim. Hvala!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
U zadnje vrijeme nisam u mogucnosti da uradim bilo kakve izmjene vezane za moj profil.
Danas nisam u mogucnosti da prihvatim "friends request". Izlazi mi ova poruka: You do not have permission to perform this action. Please refresh the page and login before trying again. Znaci, kad se ulogujem, odem na svoj profil, pokusam da prihvatim friends request I nista, ova poruka stalno iskace. Kad kliknem nazad na forum, vec sam izbacena, izlogovana. Stalno mi se to desava iako sam ulogovana tek minut, dva....I nisam se sama odlogovala. Isto tako kad pisem neki post, nisam u stanju da ga editujem I ispravim neke greske...isto mi kaze uloguj se ponovo pa probaj, a ja vec ulogovana.... Kad se pogleda dole pri dnu, vidi se moje ime , Taji, ali sam vec tad odjavljena bez svoje volje. Molim za pomoc administratora da mi obajsni o cemu se radi ili makar da "popravi" stanje ako je moguce. Hvala unaprijed. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pravilnik Koriscenja Foruma ZelenaLutrija.com | Zana | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 36 | 19.10.2010 12:32 |
Reklamiranje Foruma | Misa | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 25 | 06.07.2009 11:40 |
Pravilnik upotrebe foruma | srdjevic | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 0 | 06.02.2009 07:53 |
Upgrade foruma, nove lozinke, chat, korisnička podrška... | srdjevic | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 0 | 31.10.2008 06:55 |
Organizacija foruma | srdjevic | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 0 | 26.04.2008 04:40 |
![]() |