![]() |
|
|
ZelenaLutrija.com - O sajtu Predlozi, sugestije, pitanja o sajtu |
ZelenaLutrija.com - O sajtu » Reklamiranje Foruma » Bitni linkovi | ||||
Donacije | Partneri | Novosti | Bilten (newsletter) | Zelena Lutrija |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Dadoh i ja svoj doprinos ovom forumu.
Juce sam se video sa zeninom prijateljicom, Hanom, koja je sef dopisnistva Blica u Novom Sadu. Hana radi reportazu u vezi sa ljudima koji su dobili Zelenu kartu. Izmedju ostalog, nahvalih ovaj forum i ljude koji pisu na njemu, posebno filantrope koji su vec u Americi i koji nam svojom nesebicnoscu mnogo pomazu... Dadoh joj adresu foruma, rekla je da ce ga pogledati i da ce najverovatnije kontaktirati Milosa koji je sve ovo i pokrenuo... Racunam, reklame nikada dovoljno...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
skolska drugarica mi uredjuje sajt pa cu joj reci da napise koju rec o nama ovde. Pozdrav i lep provod svima tokom novogodisnjih praznika |
|
|||
|
|||
![]()
Danas izasao clanak u blicu. Forum se ne spominje...
Pre par minuta me cimnuo lik sa Pink televizije (broj je dobio od nase poznanice koja je radila intervju sa nama). Lik (Relja) je iz Novog Sada. Ja sam mu rekao da moja zena i ja bas i nismo osobe koje zude za medijskom paznjom (i ovaj intervju smo dali samo zbog toga sto je u pitanju bila zenina prijateljica) i da, ako je ikako moguce, mi ne budemo osobe koje ce da gleda cela Srbija (reportaza ce ici na Nacionalnom dnevniku). Takodje sam mu rekao za ovaj forum i kako ljudi koji su vec u Americi pomazu nama koji smo ovde. Relja je dosao na ideju da prikaze ljude koji emigriraju u nadi za boljim sutra, kao i ljude koji su vec tamo i pomazu nas koji smo jos ovde...bilo bi reci i o forumu (napomenuo sam da ima dosta ljudi sa skoro svih prostora bivse juge)... Molim sve oni koji su raspolozeni da ucestvuju u ovoj reportazi, da puste poruku na ovu temu...Ako se organizujemo, reportaza bi mogla da se uradi vec sutra i da ide sutra uvece na tv-u...Sutrasnji termin nije pod moranje, moze i nedelja ili neki drugi termin u toku sledece nedelje... Ja sam rekao Relji da cu pustiti poruku na forumu i da cu mu javiti u nedelju uvece konacan bilans (za vikend idem kod tazbine; poruke cu pratiti do sutra ujutro pre nego sto krenem i u nedelju uvece kada se vratim kuci)...
|
||||
|
||||
![]()
www.zelenalutrija.com se spominje u antrfile - ne znam kako izgleda u stampanom izdanju ali je online odmah ispod glavnog teksta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Zakljucak: Forum jeste spomenut, Milos takodje (doduse bez imena)...Ima i benignih odstupanja od istine...da znam da ce biti posla za mene (jedna od stvari koja me, kao i vecinu nas, najvise brine. rekao sam da verujem...), da mi zena radi za minimalnu platu (na nasu srecu nije tako) i da radi van struke (lektorisanje, iako nepopularno, jeste deo njene struke)...
|
||||
|
||||
![]()
Odlican je tekst, pomenuto je bas onako kako treba.
![]() Najlepse se zahvaljujem u ime foruma na ovoj promociji! P.S. jedino sto mi je zao je da se pominju cifre (od 10+kE) pa mnogi mogu da se prepadnu malo... Mislim, znam da jeste to tako (ako nemas nikoga ovde)... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
2009EU00014xxx 09.05.2008. - stigla 1. koverta 14.05.2008. - poslato nazad 16.05.2008. - stiglo u KCC 01.12.2008. - stigla 2. koverta 22.12.2008. - zavrsen lekarski 22.01.2009. - uspesno zavrsen intervju u Bgd-u 23.01.2009. - podigli vizirane pasose Od 19.04.2009. u USA, Atlanta, GA ![]() --------- About us: Veselinovica kutak |
|
|||
|
|||
![]()
Ja znam licno Relju sa pinka iz Novog Sada (pretpostavljam da je to taj)....radio nekada u Beti?
Ja sam raspolozen za sve vidove pomoci...intervju...ma sta god treba :-) |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Upgrade foruma, nove lozinke, chat, korisnička podrška... | srdjevic | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 0 | 31.10.2008 06:55 |
Organizacija foruma | srdjevic | ZelenaLutrija.com - O sajtu | 0 | 26.04.2008 04:40 |
![]() |