![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » ukidanje DV lottery » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Dragi forumasi,
na Immigrationportal forumu sam procitala da je pokrenuta kampanja za ukidanje DV lotery programa, pa sam se zabrinula... izmedju ostalog, pomenut je i ovaj clanak: http://www.numbersusa.com/content/nu...s-foreign-work volela bih da procitam i vase komentare na ovaj tekst... sta mislite, da li ce oni koji nemaju GC moci da apliciraju i ove godine?
|
||||
|
||||
![]()
Ja sam i prosle godine citala da ce biti ukinuta, u biti svake godine se plasira informacija da je bas ta godina zadnja ... Izgleda da se te patke/sumnje plasiraju svake godine, ali u oktobru se ispostavi da nije tacno. Pa vjerujem da ce i ove godine biti issto tako
2009EU17xxx 22.4.2008 Koverta poslana 14.5.2008 Koverta primljena 23.5.2008. Koverta poslana nazad u KCC 28.5.2008. Koverta stigla u KCC 13.3.2008. zavrsen ljekarski pregled The Day - 20.3.2009. Visa granted ![]() In US since May 26, 2009! |
|
||||
|
||||
![]()
bibi,
vec dvije godine se pise o tome.. Niko ne moze sa sigurnoscu reci sta ce biti sa tim.. samo predpostavke..
2009EU00018xxx 22.04.2008 - koverta iz Kentuckyja poslana na moju adresu 21.05.2008 - dobio prvu kovertu 26.5.2008 - uzvratio sam im svojom kovertom 29.5.2008 - dobili su moju kovertu 04.2.2009 - stigla druga koverta 19.2.2009 - uspjesno zavrsen ljekarski pregled 26.2.2009 - AOS stigao 13.3.2009 - zakazan intervju 17.3.2009 - Dan kad sam pozelenio _____________________________________ U Americi od 24.05.2009. |
|
|||
|
|||
![]()
Fakat je da ovde vlada kriza i da amerima prvo kada stoji lose industrija prvo smetaju ilegalci, a potom imigranti jer im "uzimaju" poslove. Licno mislim da je opao broj ljudi koji se prijavljuje na lutriju, dobije istu i ostane u americi, jer ipak postoje zemlje gde je mnogo bolja zarada i standard, a da zbog tog pada br. prijava tj. ljudi koji ce ostati ovde, to je po meni jedan od razloga zasto se pustaju takve price na sve strane, da bi se prijavio veci broj ljudi. Amerima koji su vec tri generacije ovde smetaju ti emigranti, a jako brzo zaborave da su i oni sami od nekuda dosli.
|
|
||||
|
||||
![]()
I ja sam danas procitao na nekim sajtovima, da je neki kongresmen predlozio zakon koji se odnosi samo na DV lutriju i trebalo bi da je obustavi, zbog lose ekonomske situacije i gubitka poslova . . .
http://www.numbersusa.com/content/nu...s-foreign-work ali takodje sam naisao na jos jedan od zakona koji se ,,kuva,, medjutim on se odnosi na reformu vise zakona ali predlaze povecanje sa 55 000 na 110 000 imigranata preko DV lutrije, zakon se zove ,,Save America Comprehensive I Immigration Act of 2009,, (H.R.264) http://thomas.loc.gov/cgi-bin/query/...v33fr:e118205: |
|
||||
|
||||
![]()
Ma to je neki Kongresmen brdjanin, kako videh. Ide mu reizbor 2010, pa mora da smisli nesto.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nataly,
mada u principu ne "klikcem" na linkove koji ne daju bar nekakvo obavestenje o cemu se radi (te mu ovo dodje kao molba za buduce postovanje), ne razumem ni direktnu ni indirektnu vezu ovog CNN priloga sa ukidanjem DV. USCIS odgovara na optuzbe da se radi o imigrantima koji su vec godinama u USA, sto svakako nema nikakve veze sa DV aplikantima... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
čisto radi reda, da neko ne razbija glavu:
Citat:
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Najstariji srpski DV lottery winner | zex | Vaša strana | 13 | 26.06.2009 11:07 |
DV-2009 Green Card Lottery | srdjevic | Lutrija (zelena, ne Srbije) | 0 | 03.10.2007 17:00 |
![]() |