![]() |
|
|
|||||||
| Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
| Vodič za emigrante » Sam u Americi » Bitni linkovi | ||||
| Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
| Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
|
Ja planiram na leto,ali ne samo u Seattle. Sve vece gradove.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nadam se da sam pomogao, pozzz |
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav svim članovima foruma, a posebno onima koji nestrpljivo iščekuju rezultate DV2019, medju kojima sam i ja sa svojom prvom prijavom.
Ja sam se osnažio da zaplovim u ovu životnu avanturu sam, bez igde ikoga u USA. Kako se bliži taj veliki trenutak objave izvučenih aplikanata, nervoza postaje sve veća,naročito pri pomisli na to što u USA nemam bliskih poznanika koji bi mi pomogli oko te neophodne adrese u USA, i oko smernica za snalaženje pri samom dolasku. Veliki je ovo zalogaj, posebno kada nemate nekog bliskog, ali ako je nešto suđeno, verujem da će se skupiti kockice i da će sve biti dobro. Bitno je to da je želja,borbenost i istrajnost nepokolebljiva. Da li je neko imao ovakvo iskustvo, ili je neko u ovakvom položaju sad? Imate li predlog, savet, kako rešiti ovaj problemčić, ili, ima li možda neko ko je voljan da pomogne u ovakvim situacijama? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
ps. tesko je i kad imas nekog a posebno kad si sam ali sve je lako kad covek nesto zeli Srecno! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Prvo,zelim ti Mnogo srece u Maju Drugo,nemoj mnogo da se nadas da se ne bi previse razocarao Ja kada sam popunjavala prijavu za DV 2018 nisam se preterano nadala,jel me 2017 nisu izvukli To ti kazem zbog tebe,jel mnogo boli razocarenje ako se previse nadas ![]() ![]() O tome razmisljaj kada vidis onaj deo gde pise 'You have been randomly selected'. To ti iz Iskustva kazem Puno Pozdrava i Srecno u Maju ![]()
Prva Prijava za DV 2017 - Nista Druga Prijava 30.Oktobar 2016 2.May.2017 -Selected ![]() Case Number : 2018EU000091** DS 260 poslat 30 Maja 2017. Lekarski pregled : 01.02.2018. Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart) My Greeeeen Day : 12.Mart 2018. Viza u Pasosu : 16.Mart 2018. Landed in Boston 26.06.2018.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Svestan sam težine tog velikog životnog izazova. Ali kao što rekoste, kad čovek nešto jako želi onda je sve lako. Dodje odnekud velika snaga i motivacija kako bi se postigao cilj.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
I pored velikog uzbuđenja, svestan sam realne situacije, da je ovo Lutrija. Ali kao i svaki učesnik bilo koje lutrije, pa i ove koja mnogo znači i život menja, nadam se najboljem. Naravno, hvala na savetu koji je realan. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]() Nije strasno radovati se,strasno je kad se razocaras u rezultat Naravno da te ohrabrujem,i zelim ti svu srecu da te izvuku i da iskusis ove nase 'slatke' muke Prijateljica mi je bukvalno 'bolovala' 2014 godine kad nije bila izvucena i bas je zaboleo taj rezultat Nema na cemu,i nemoj da ocekujes ( ja nisam ocekivala) i vidis ishod Sve se dogodi kad ne ocekujes
Prva Prijava za DV 2017 - Nista Druga Prijava 30.Oktobar 2016 2.May.2017 -Selected ![]() Case Number : 2018EU000091** DS 260 poslat 30 Maja 2017. Lekarski pregled : 01.02.2018. Interview : 07.02.2018. (odlozen za Mart) My Greeeeen Day : 12.Mart 2018. Viza u Pasosu : 16.Mart 2018. Landed in Boston 26.06.2018.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Kako god da bude, sve se u životu podnese, ali se od cilja nikad ne odustaje. Dokle god postoji Lutrija ima nade za sve, a nadam se da će je biti mnogo godina. Pa da za nekoliko godina ovde budu samo priče o uspešnim životima širom USA.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Drzim palceve u Maju Tu jesi u pravu 'Snovi se ostvaruju,ako cvrsto verujes u njih' i Nikako ne treba gubiti nadu. Ali se ipak sve dogodi kad ne ocekujes ![]() Vec ih ima,prelistaj teme i videces iskustva ostalih starijih clanova koji su vec u Usa ![]() Pozdrav tebi veliki
|
![]() |
|
|
|