![]() |
|
|
Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Apropo pitanja vezanog za vakcine, ne postoji netačan, a samim tim ni tačan odgovor, zato što to proverava lekar na pregledu i upisuje u obrazac koji se potom nosi u ambasadu na intervju. Tako da, šta god stavili na to pitanje kao odgovor nećete pogrešiti.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi par pitanja.
Da li da zovem da mijenjam DS radi fakulteta, jer sam ga zavrsioo a tamo sam stavio da trebam da diplomiram. I da li treba da potvrdim svoj dolazak registraciom na sajt ambasade ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pa oni svakako mogu da ti otkljucaju DS da izvrsis promenu. A za online registraciju i potvrdu i ja sam pokusala jer pise da je to prvi korak pre intervjua. Međutim, kad upisem svoj CN pise da nije aktivan. Zvala sam abasadu, iskreno nista saznala nisam.. Poslala sam jutros e -mail na adresu koja se pojavi ako pokusas da se prijavis, a to se desi.. Pa videcemo, pise da odgovore u roku 3 dana. Kada pokusas da se prijavis, molim te da napises da li si uspeo.. |
|
|||
|
|||
![]()
Evo i mi da se javimo, supruga izvucena, CN#xxxxxx235, zakazan termin za 1. April. Ja sam bio izvucen DV2014, ali smo dobili visok CN, nismo stigli na red za malo, ovog puta izgleda da smo imali vise srece
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Puno sreće i samo naprijed ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Pitanje za dobitnike iz Srbije - kad ste vadili potvrdu o nekažnjavanju iz Policije, da li ste koristili neku od besplatnih varijanti (za zaposlenje i sl) ili ste naveli razlog pa platili taksu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Navedi da je za vizu, jer imaš toliko troškova oko procesa da je smešno razmišljati oko 5 eura takse i rizikovati... Iskreno, mislim da je i jedno i drugo prihvatljivo jer poenta je da nisi kažnjavan i da imaš potvrdu. Ali ja bi išao sa potvrdom u svrhu izdavanja vize za SAD.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Upravo smo registrovali zakazan termin na https://ais.usvisa-info.com/en-rs/iv portalu, bilo malo problema nas case number nije bio ucitan u sistem, pa je prilikom registracije javljalo "case number is not ready" iako smo dobili zakazan termin iz KCC-a, ukoliko jos neko bude imao ovakav problem samo posaljite email podrsci, reseavaju u roku od 2 radna dana.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
DV 2021 moja prica | uran | Prijava na Lutriju | 27 | 30.07.2020 09:28 |
Novi uslovi za apliciranje 2021.. | Sasha983 | Prijava na Lutriju | 11 | 15.07.2019 06:09 |
![]() |