![]() |
|
|
|||||||
| Prijava na Lutriju Pitanja i procedure za prijavu na Lutriju preko zvaničnog sajta američke vlade |
| Prijava na Lutriju » Dv - 2021 » Bitni linkovi | ||||
| O Lutriji | Uputstvo za prijavu | Agencije za prijavu | Korisne informacije | Učlanite se |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
||||
|
||||
|
Apropo pitanja vezanog za vakcine, ne postoji netačan, a samim tim ni tačan odgovor, zato što to proverava lekar na pregledu i upisuje u obrazac koji se potom nosi u ambasadu na intervju. Tako da, šta god stavili na to pitanje kao odgovor nećete pogrešiti.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ljudi par pitanja.
Da li da zovem da mijenjam DS radi fakulteta, jer sam ga zavrsioo a tamo sam stavio da trebam da diplomiram. I da li treba da potvrdim svoj dolazak registraciom na sajt ambasade ? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pa oni svakako mogu da ti otkljucaju DS da izvrsis promenu. A za online registraciju i potvrdu i ja sam pokusala jer pise da je to prvi korak pre intervjua. Međutim, kad upisem svoj CN pise da nije aktivan. Zvala sam abasadu, iskreno nista saznala nisam.. Poslala sam jutros e -mail na adresu koja se pojavi ako pokusas da se prijavis, a to se desi.. Pa videcemo, pise da odgovore u roku 3 dana. Kada pokusas da se prijavis, molim te da napises da li si uspeo.. |
|
|
|||
|
|||
|
Evo i mi da se javimo, supruga izvucena, CN#xxxxxx235, zakazan termin za 1. April. Ja sam bio izvucen DV2014, ali smo dobili visok CN, nismo stigli na red za malo, ovog puta izgleda da smo imali vise srece
Srecno svima!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
![]() Puno sreće i samo naprijed ![]()
|
|||
|
|||
|
Pitanje za dobitnike iz Srbije - kad ste vadili potvrdu o nekažnjavanju iz Policije, da li ste koristili neku od besplatnih varijanti (za zaposlenje i sl) ili ste naveli razlog pa platili taksu?
|
|
|
|||
|
|||
|
Navedi da je za vizu, jer imaš toliko troškova oko procesa da je smešno razmišljati oko 5 eura takse i rizikovati... Iskreno, mislim da je i jedno i drugo prihvatljivo jer poenta je da nisi kažnjavan i da imaš potvrdu. Ali ja bi išao sa potvrdom u svrhu izdavanja vize za SAD.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Upravo smo registrovali zakazan termin na https://ais.usvisa-info.com/en-rs/iv portalu, bilo malo problema nas case number nije bio ucitan u sistem, pa je prilikom registracije javljalo "case number is not ready" iako smo dobili zakazan termin iz KCC-a, ukoliko jos neko bude imao ovakav problem samo posaljite email podrsci, reseavaju u roku od 2 radna dana.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
|