Citat:
Prvobitno poslao korisnik mostar
Poštovanje,imam jedno za nas ozbiljno pitanje i molim starije clanove koji znaju da nam pomognu.Znaci jučer sam se posla prijaviti za lutriju preko internet explorer sa istog racunara sa kojeg sam slala prijavu i prošle godine,ali sam primjetila da u prijavi za DV2019 kako hoću da li kucam naše podatke on mi ih već nudi.Jeli to ok?Na kraju sam odustala, jer slika je bila manja od 600 pa nije mogla proci.Cak je i sliku kada sam posla prikaciti,prvo ponudio prošlogodišnju.Hvala!☺
|
Što se tiče podataka,vjerojatno njihov sustav pamti ono što se posljednje upisivalo, kao i npr. internetski pretraživači, pa zato izbacuje ono što ste prošle godine upisivali. Meni je isto tako sve izbacivalo, vjerojatno kao svojevrsni podsjetnik i na kraju sam se uspješno prijavio bez greške ili nekakvih smetnji. Ne treba vas to zabrinjavati, jer ćete se normalno i uspješno prijaviti ukoliko sve popunite kao što ste i do sada popunjavali. Što se tiče slike, to svakako morate srediti da bude u traženom formatu,ali prije nego što uđete u prijavu, predlažem da sliku ubacite u PHOTO TOOL kako biste ju tamo izrezali i na kraju u prijavi samo ubacili u traženo polje.