![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Vožnja kamiona u Americi - Trucking in USA » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sta da razumes? Covek nepismen u 21-om veku
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ovom dečku, Šonetu, što pokušava da isplanira dolazak niko ne govori (koliko ja primećujem) da ne treba da pokuša da emigrira i nešto ovde uradi, ali pretpostavke i planovi na koje se oslanjao jednstavno su pogrešni i ne mogu da daju rezultate. Ako zaista želi da dođe i ozbiljno nešto uradi - već je na predhodnim stranama detaljno objašnjeno - pa nek se angažuje malo da istraži i napravi realan plan.
|
||||
|
||||
![]()
Sone, brate, ako si odlucio otici u tu ameriku ilegalno idi sa meksikancima. Obama lepo najavio da ce sve pomilovati, pa ce i tebe. Predjes ilegalno preko usa-mex granice i prijavis se kao ilegalac i udjes u proces legalizacije. Kad postanes legalac (za desetak godina), hocu turu piva od tebe
![]() ps.-nemoj da me shvatis ozbiljno ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ja se zeznuo i polozio iz prve i sada mi svi prekovremeni sati odose na gorivo... Trebao sam Corolu da izaberem!
|
||||
|
||||
![]()
Pitanje za vozace koji rade vec ili su radili:
Ima li kakvih ogranicenja za osobe koje nose naocare tj imaju dioptriju? Da li je ko nesto o tome cuo. (kod nas nema ogranicenja u profesionalnim kategorijama, samo sto je u vozacku upisano "uz nosenje naocara" i vreme izdavanja nije na 10god. nego na 2god. - zbog kontrole vida).
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Postoji medicard koji moras da nosis sa sobom vazi 2 godine ako si dijabeticar I koristis tablete mozes da vozis ali ako si na insulinu nemozee |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ja ga zovem gazda, inace covek ima tri kamiona, owner operator, od kojih je on vozio jedan, drugi ja, a za treceg je imao isto vozaca. Pre Nove godine ja sam izasao iz kamiona, onaj drugi je valjda presao za nekog da vozi, a "gazda" je uparkirao sva tri kamiona preko zime (lose cene zimi) i presao u dispatch
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Za tri godine je uspeo da stekne 2 kamiona. To lepo zvuci. Kad covek gleda ovako sa strane, rekao bi da tamo samo teku med i mleko i padaju shushke sa neba.
![]() |
![]() |
Tags |
voznja kamiona u americi, šleper amerika |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Vozac kamiona zelena karta | nebojsagm | Vaša strana | 11 | 02.08.2012 11:14 |
![]() |