![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Gay život u Americi » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
pored ovi spamova od nekih clanova,da pitam konkretno posto bi moglo koristi nekome ko ode dole,zasto je geyevima u vecini zemalja zabranjeno da doniraju krv?
|
|
||||
|
||||
![]()
Zato sto je veca sansa za prenosenje HIV-a prilikom nezasticenog spolnog odnosa kod M-M parova nego kod M-F parova. Ban je trebao sprijeciti prenosenje HIV-a. Osoba moze biti zarazena 3 tjedna do 3 mjeseca, a da testovi to ne pokazu (ovisno o nacinu testiranja). LGBT ogranizacije vide u ovome diskriminaciju, jer se osobe ne ispituje o tome prakticiraju li siguran seks ili ne, vec samo s kojim spolom. Muskarci koji prakticiraju siguran seks manja su sansa za prenosenje bolesti od muskaraca koji to ne cine, makar prvi bili gay, a drugi straight.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Da potsetim, tema je: "GEJ život u USA", ne: "Patofiziologija i socijalni aspekti HIV infekcije"
![]()
|
|||
|
|||
![]()
nisu ni ove ofarbane kuce i par postova unazad tema,ni ovi klipovi nisu tema jer nemaju veze sa zivotom geyeva u USA,a ovo sto sam pitao moze bitni korisna stvar za sve,al ok ako smeta necemo o tome,tj ako nije korisno
|
|
|||
|
|||
![]()
Drz'te se severa.
Jer na jugu sem Floride nije bas tako sjajno i bajno. Rednecksi su jos "zaostali" po ovim pitanjima. |
|
|||
|
|||
![]()
Cukoni,ne trosi zivce,covjek je takav i na drugim temama lik je svadjalacki nastrojen i nezadovoljan necim,ko god nesto napise on komentira sa negativnnim nabojem,tako da ne vrijedi.... I svako malo pise da je post izvan teme a sam isto radi na temi prazan ili namjesten stan,petlja crkvu,svetu kucu. Nisam hriscanin ali postujem sveta mjesta..... Bilo bi bolje da se svi skoncentrisemo na forum,temu i znacenje rijeci koje se pisu. Ovo pogotovo mislim na clanove koji su gore da budu jos aktivniji,prenose iskustva i ono sto zanima ljude koji tek trebaju da prave prve korake u toj prici... Kako bi reko lik,van je teme,ali sluzi u didakticke i pedagoske svrhe.
|
|
||||
|
||||
![]()
ako cemo vec o HIVu, kod istospolnih odnosa dve devojke sanse za prenos HIV je skoro 0% :P
|
||||
|
||||
![]()
On topic: Mislim da je Njujork jedan od retkih gradova u Americi koji nemaju ''gej cetvrt''. Mozda se moze reci da je West Village i Chelsea gay, ali gay nocni zivot, gay populacija, i ''gay desavanja'' su po celom Menhetnu, Bruklinu i Kvinsu. Svatko tko je ovde duze vreme primetice da je gay populacija grada bar 1/2 miliona, i gay ljudi na svakom cosku.
![]() Koliko god da su ameri liberalni ljudi, moj utisak je da su ameri veoma konzervativni i religiozni od zapadne Europe, ali i dalje 10 koraka od prosecnog balkanskog stanovnika. Ako vec dolazite u America, drzite se vecih gradova, i ''blue states'' Ne zelim da ulazim u raspravu oko homoseksualnosti, ali ova tema je o gay zivotu u americi. Drzite se teme. Nisam ni ja za Trucking in usa, pa ne idem u tu temu da pljujem ljude koji se time bave.
|
|||
|
|||
![]()
Kao prvo, postovanje i dobro vece zelim svima
![]() Imam konkretna pitanja vezana za brak (izmedju dve devojke) u SAD. Ovako, moja divna Dama i ja zelimo da se vencamo, ona je drzavljanka SAD (odnosno ima i srpsko i americko drzavljanstvo-ne preko green card, ako to nesto znaci), ona je u Americi, ja sam (na moju veliku zalost) jos uvek u nebeskoj Srbiji ![]() ![]() 1. Da li postoji mogucnost da kada odem da se vencamo i da ja na taj nacin dobijem papire? 2. Ako ne, imate li neki konstruktivan predlog na koji nacin da promenim status vize kada odem, da li da pokusam preko radne..ili? p.s ove godine sam aplicirala i za green card. Unapred se zahvaljujem svima na odgovorima, korisnim informacijama i nadam se konstruktivnim predlozima ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Najjeftinije države i gradovi za život u USA | zanesena | Lokacije u USA | 37 | 09.11.2018 18:28 |
Koliko košta život u Americi | dreadnot | Vodič za emigrante | 289 | 01.01.2018 08:35 |
Posao,djeca i život | Bullet4MySelf | Vaša strana | 8 | 14.11.2012 21:29 |
Život na Balkanu | hope | Vaša strana | 27 | 18.05.2012 12:02 |
Varijante za život u USA - Studiranje | Mikimax | Vaša strana | 46 | 22.04.2012 02:04 |
![]() |