![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Poslediplomske studije u Americi (Graduate studies) » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Probacu, ali jasno mi je da to znacajno umanjuje sanse. Hvala na odgovoru
|
|
|||
|
|||
![]()
Završila sam Pravni fakultet u Hrvatskoj,pravo je oduvijek bila moja velika ljubav,a s obzirom na to da sam oduvijek željela živjeti u NYC (a u zadnje vrijeme imam oooooogromnu želju otići tamo)zanima me sljedeće: imate li bilo kakvu informaciju o poslijediplomskom iz područja prava,trajanje law school ako bih morala sve iz početka,vrijedi li išta moja diploma s obzirom na drugačiji pravni sustav ondje?Hvala na bilo kakvom odgovoru!!Pozdrav iz Zagreba
|
|
||||
|
||||
![]()
Znam sigurno da diplome pravnog fakulteta iz Beograda ne vaze, pretpostavljam da je isti slicaj i sa Hrvatskim.
01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx 21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky 28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky 13.09.2013. Zakazan intervju 13.11.2013. Obavljen lekarski pregled 21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen Od 12/13/2013 u USA |
|
|||
|
|||
![]()
MA TO SAM I ZNALA,MISLILA SAM MOZDA IPAK POSTOJI NEKAKVA SANSA DA BAR NESTO VRIJEDI MOJA DIPLOMA,ALI ETO...MORAM POMNO TO ISTRAZITI,BAR GLEDE POLSIJEDIPLOMSKOG ILI SE RASPITAT ZA LAW SCHOOLS U NEW YORK-U...Ako netko zna nesdto o law schools u NYC,neka javi...GRAZIE ,
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Tinchi, znas da su prava u Americi poslediplomske studije (isto kao i medicina) odnosno da ih mozes upisati po svrsetku osnovnih cetvorogodisnjih studija koje ne moraju imati nikakve veze sa pravom, tako da u najboljem slucaju mozes nastaviti skolovanje na njihovoj low school jos 4 godine i eto diplome. Problem je sto je ta skola papreno skupa, a mislim i da se ne upada lako. Cula sam da neki ljudi planiraju da u Americi upisu master studije iz oblasti prava sa diplomom nasih fakulteta... nazalost o tome ne znam nista vise, cak i ne znam da li je to moguce. Uvek moze da se nadje neko resenje, makar i kompromisno.
I btw, na forumu nije pristojno koristiti iskljucivo velika slova jer se to tumaci kao podizanje tona. Igor nije mogao znati sta vec znas ili ne znas pa je krenuo od pocetka sa ciljem da pomogne. Sve najbolje. Pozdrav Last edited by takecare; 22.08.2013 at 17:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Joj,isprike za velika slova,nije mi bila namjera biti neljubazna!!Ispričavam se!!!Nisam uopće razmišljala o tome!!Ali,hvala na upozorenju,odsada pazim!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nije bilo upozorenje nego sugestija
![]() Samo napred..... |
|
|||
|
|||
![]()
www.fundingusstudy.org
Evo ovaj link ukoliko bude nekom potreban.Videcete i sami da trazi da ukucate parametre i da izaberete drzavu u kojoj bi studirali.Izvinjavam se ako je ovaj link vec postavljen,verovatno ga nisam video kada sam prelistavao temu. |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav, Studiram Psihologiju na privatnom fakultetu (akreditovanom) , recimo da cu imati prosek 8,5+ i TOEFL 90+ , Koje su sanse da dobijem punu stipendiju za master?
|
|
|||
|
|||
![]()
Zavisi gde se prijavis i koliko ocaras prijavom profesore u komisiji. Ne postoji pravi odgovor na to pitanje. Sto bi ovi rekli "million dollar question".
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Programer u Americi | greenie | Vaša strana | 46 | 29.01.2015 09:16 |
Porodjaj u Americi | Lykoss | Stare teme | 28 | 18.01.2013 18:21 |
svetska kriza u americi | bibi | Stare teme | 15 | 18.06.2010 11:19 |
Zene u Americi | ex-usa | Vaša strana | 11 | 24.02.2009 23:31 |
Master studije i ostanak u USA | nelson | Stare teme | 1 | 13.01.2009 17:19 |