![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Vožnja kamiona u Americi - Trucking in USA » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Req, sad sam bas trazio oko kanade....taj je oglas bio za mart prosle godine
evo i link http://plutonlogistics.com/en/road-t...ozaca-kamiona/ evo direktna link.....expired nazalost ![]() http://www.moj-posao.net/Posao/25518...-E-Drivers-mf/ |
|
|||
|
|||
![]()
Jel polagaao neko skoro za cdl u chicagu? Ja celkam ssn pa da polazem za auto pa cdl alli se prica da su prilicno poostrili dokumentaciju tj dokaze o adresi racunima utilities itd itd pa cak i kad se polozi, dozvola se izdaje tek dve ned posle zavrsetka obike
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da da ja imam greencard i zivim kod drugara pa je morao da zme prijavi kod njega i da sve racune koje dobija tipa gas struja kablovska moj mobilni kupljen na ugovor tako da smo skupili dosta dokaza pa se nadam sled ned da cu resiti to
|
|
|||
|
|||
![]()
@markoss poslao sam ti PM pa kad imas vremena pogledaj.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pozz svima...danas sam polozio za auto ali zbog toga sto sam iz srbije ide dupla provera i dozvola bintrebala da stigne za deset dana...uspeo sam da izvadim potvrdu iz DMV da sam polozio i da mogu da nastavim dalje za kamion...sad me zanima koji je sledeci korak za skolu za cdl, isao bih u alamo na obuku a sta treba pre toga da odradim?
Hvala |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Kratko par pitanjaca..mozda je van pravila foruma a nadam se da nije
![]() 1. Da li u nekoj drzavi moze da se polaze i izvadi CDL sa SSN-om i turistickom vizom? Ne mislim dali moze na 5 godina..to znam da nema pojma bez adrese, GreenCard itd - ...mislim na..na recimo 6 meseci kolki i traje turisticka recimo? 2. I kada to istekne i vratis se kuci, kako se odradjuje ponovno vadjenje CDL-a? i dali je uopste moguce bez GC-a itd? Hvala unapred |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Po novom federalnom zakonu koji je stupio na snagu prosle godine CDL je rezervisan sa drzavljane i osobe sa GC ili radnom dozvolom (ne radnom vizom vec radnom dozvolom).
voznja kamiona u americi, šleper amerika |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Vozac kamiona zelena karta | nebojsagm | Vaša strana | 11 | 02.08.2012 11:14 |
![]() |