![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Social Security Number & Green Card » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam danas aplicirao za ssn posle tacno mesec dana cekanja. Uopste me nisu imali u sistemu. Navodno stici ce za 2 nedelje, a ako ne, da sacekam jos dve. Inace sam aplicirao danas u Atlanti bez obzira sto mi je adresa u Illinoisu.
|
|||
|
|||
![]()
Nemoj mi reci da kad si sleteo u Cikago da nisi odmah sutradan otisao u sso da apliciras negosu ti na aerodromu rekli da cekas dve ned?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne, to su nam svima rekli u ambasadi i dobili papir na kojem isto tako pise. Ljubazna lepa teta koja me zavela na O'hare pojma nije imala o tome kad sam je pitao. I tako sad mogu da se vozam jos par nedelja po Amerike dok ne polozim za auto.
|
|||
|
|||
![]()
Juce sam stigao u NY, prosao imigraciono na aerodromu, dobio pecat u pasos i datum kada sam usao. Promenio sam adresu na koju treba da mi stigne posta, jer je bila fiktivna. Malopre sam proverio na //my.uscis, vec su je azurirali i javili da sam IN PROCESS.
Pitao sam ga da li treba da se javljam u najblizi ofis ili ne, on kaze nema potrebe, sticice ti SSN postom na ovu adresu. Po iskustvu mnogih sa foruma, nije tako. Sta mislite vi? slikao sam obavestenje, pogledajte na linku: http://i.imgur.com/QDzuOuw.jpg |
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi, ne budite lenji, odmah sutradan otidjite do najblize sso i aplicirajte za ssn
|
|
|||
|
|||
![]()
Ljudi citam ovu temu i malo sam se pogubio, mozda zato sto je vec kasno. Ali sam shvatio da sam jos u DS260 naveo pogresnu adresu, tj. ne pogresnu nego nisam naveo broj apartmana u kojem cu stanovati.
Zavrsio sam sa intervjuom, sve je dobro proslo ali naravno adresa (na onom belpm papiru koji viri van zute koverte) je ostala tako bey broja apartmana. E sad, citam na ovoj temi, da su se deavali promasaji i sa potpuno ispravnom adresom, a ko zna gde ce meni stici bez ovoga. I sada dolazi pitanje. Planiram za mesec dana da pakujem kofere (trazim kartu vec). U medjuvremenu cu uplatiti Fee, ali kako i na koj nacin da izmenim adresu, odnosno dodam i broj apartmana? Da li da zovem ambasadu ili nema potrebe? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S Pisem za par dana utiske sa intevjua. Sve proslo vrlo brzo i bez pritiska. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ja imam ssn iz 2008 godine ali bi trebalo da se promeni status jer je imao neku autorizaciju...
Izvučen iz osmog puta ![]() 04.05.2016. - Popunjen DS-260 21.11.2016. - Zakazan intervju za 17.01.2017. 25.11.2106. - Promenjen bračni status 30.10./11.11.2016. - Otkljucan/ Dopunjen DS - 260 09.01.2017. - Završen lekarski 17.01.2017. - Intervju 26.01.2017. - Stigli pasosi 25.04.2017. - Flight ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Oduzimanje Green Card-a | takecare | Agencije za prijavu | 6 | 08.05.2017 14:42 |
Green Card - Sigurnost | Bazzoli | Vaša strana | 11 | 07.07.2015 05:01 |
Green Card za porodicu | Zorzy88 | Stare teme | 3 | 07.02.2011 19:43 |
Green Card and SSN | Smith6000 | Stare teme | 1 | 17.02.2010 09:14 |
![]() |