![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Upis dece u školu » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nisam siguran kako bi tretiralo AirBnB varijantu, s obzirom da bi onda citav sistem bio podlozan manipulacijama (Iskreno, mislim da nije izvodljivo, ali provjerite). Kako mislite kako izgleda High School? Opet, svaki skolski okrug vam moze dati te informacije. Postoji vise programa: osnovni, napredni, i IB (International Baccaularate). Znam da za ovaj zadnji imaju 4-5 predmeta: matematika, engleski, science...Moze se uzeti i vise, ali za pocetak ne preporucuju da se dijete ne preoptereti. Nastava traje npr. 0d 7:30 do 14:00, skolski bus odvozi i dovozi djecu, postoji dosta van-nastavnih aktivnosti, ocjene dobijate svaki dan na mail, a za detalje idete na Power School aplikaciju... Sretno, i generalno moj savjet je da dodjete malo ranije da bi imali vremena da zavrsite sve ovo. A da ne bi dobili pogresne info, najbolje je da idete direktno na stranicu skole, odnosno skolskog distrikta. Slobodno im i pisite, nama su se javljali za sve. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. DV-2017 Dobitnici Tabela 2. DV-2018 Dobitnici Tabela 3. DV-2019 Dobitnici Tabela 4. DV-2020 Dobitnici Tabela ----------------------------------- DV2017 - Has not been selected DV2018 - Has not been selected DV2019 - Has not been selected DV2020 - Has not been selected DV2021 - Has not been selected DV2022 - Has not been selected |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tražiću škole Houston, TX
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Upis u jaslice/vrtic/predskolsko | Tomislav1970 | Vodič za emigrante | 3 | 13.06.2014 17:38 |
Iskustva u vezi obrazovanja dece (vrtić, škola), | curlika | Vaša strana | 40 | 28.11.2012 16:52 |
U danasnjim B92 vestima:oprezno sa slikanjem dece u kadi!!(?) | Score | Vaša strana | 54 | 18.01.2011 16:03 |
![]() |