![]() |
|
|
Vodič za emigrante Planiranje selidbe, šta raditi po dolasku, procedura dobijanja papira... |
Vodič za emigrante » Posao u usa » Bitni linkovi | ||||
Početak u USA | Stan | Posao | Kola (Automobil) | Osiguranje |
Porez | Dešavanja | Naša mesta | Putovanja | Avionske karte |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|||
|
|||
![]()
Poštovani korisnici foruma Zelen karta,
Interesuje me kakva su Vaša iskustva u vezi sa traženjem posla u SAD? Da li i tamo postoji Biro za zapošljavanje ili samostalno tražiš posao? Koje stranice bi valjalo pogledati u tom slučaju? Postoji li mogućnost da profesor maternjeg ili engleskog jezika radi posao u struci? Ja sam čula da pri crkvama postoje tzv.parohijske škole u kojima se odvija nastava na našem jeziku. Da li je neko čuo nešto o ovim školama i koje uslove treba ispuniti da bi se dobio posao u njima? HVALA PUNO UNAPRIJED!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Hvala vam mnogo na odgovorima! Prvi put sam ovdje i prvi put ću ove godine aplicirati za vizu tako da mi svaki odgovor na postavljena pitanja mnogo znači!
Veeliiki i topli pozdrav! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Prvo skoci pa reci hop!
Izvučen iz osmog puta ![]() 04.05.2016. - Popunjen DS-260 21.11.2016. - Zakazan intervju za 17.01.2017. 25.11.2106. - Promenjen bračni status 30.10./11.11.2016. - Otkljucan/ Dopunjen DS - 260 09.01.2017. - Završen lekarski 17.01.2017. - Intervju 26.01.2017. - Stigli pasosi 25.04.2017. - Flight ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Puno srece sa apliciranjem i da ostvaris svoje planove kako si i zamislila!
|
![]() |
|
|
![]() |