![]() |
|
|
Uputstva za dobitnike Izvučeni ste? Čestitamo! Ovde možete naći informacije o svim etapama procesa, od izvlačenja do intervjua i dobijanja vize. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|||
|
|||
![]()
da da tako sam i napisao... btw ds260 je poslat i sad cekanje...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam dobio na lotarija ove godine ali imam i turisticka b1b2 visa.Zanima me ako moze mi neko pomoci sta da upisem tamo gde pise nabrojte zadnih 5 ulaza u Usa.Bio sam vec tri puta(poslovno od firma sta radim u Slovenija kao )ali planira se za jedan mesec opet.Sad dali da sacekam za ds-260 da ga posaljem kasnije,da navedem i ovaj put sta cu ici ili da ga posaljem bez njega?
|
|
|||
|
|||
![]()
Isto neznam sta da upisem na pitanja nabrojte drugih firma gde ste radili prije.Ja sad radim za ista firma gde sam radio prije 2 god.U medjuvremenu sam radio za druga firma.Zanima me kako da napisem za ova firma sta sad radim,dali da je napisem 2 puta?
|
|
|||
|
|||
![]()
Naravno, unesi hronološki kako i jesi radio. Npr. 2014 si radio u firmi A, 2015 u firmi B, i onda opet od 2016 do danas u firmi A - tako i unosiš, A, pa B, i onda opet A. Ne vidim zašto bi unosio drugačije.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Zato sta se planira da idemo za jedan mesec,a tamo ustajemo uste dva.To je ispunjavanje ds-260 3 meseca kasnije.A jas imam CN 29*** pa kazem da nije malo kasnije.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
29xxx nije preveliki broj, i recimo da interview možete očekivati u maju, ili junu. Ne znam da je bilo slučajeva da EU29xxx nije stigao biti current, ali googlajte dv cut off historical numbers za svaki slučaj, ako vam se ne traži po forumu. Isto tako, ako zelite, mozete da ds260 ispunite odmah, bez tog planiranog putovanja, jer se ono tehnički nije još desilo. |
|
|||
|
|||
![]()
eto poslao ds260 danas pa sad sta bude bice.
jes da sam se namucio jedno 4h ali veliko uzbudjenje i trema radi svoje ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Imam pitanje jedno. Da li je neophodno da pravim nov pasos posto mi je u pasosu slika sa dugom kosom a u medjuvremenu sam se osisao? Da li je neko imao slicna iskustva? Hvala unapred!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kasno slanje DS260 | zanesena | Intervju (interview) - Ambasada | 9 | 15.09.2014 09:33 |
Popunjavanje 2012 DS-230 Online Formulara | jedan.od.nas | Uputstva za dobitnike | 108 | 05.04.2014 13:40 |
Formular I-864 | mvp977 | Prva koverta | 12 | 17.06.2009 05:07 |
Uputstvo za prijavu na lutriju | srdjevic | Prijava na Lutriju | 0 | 26.04.2008 04:24 |
![]() |